Naslovna VESTI PSI Udomljeni pas, Kikiriki, spasio trogodišnju devojčicu iz jark au koji je upala!

Udomljeni pas, Kikiriki, spasio trogodišnju devojčicu iz jark au koji je upala!

0
PODELI
Udomljeni pas petface

Kikiriki je udomljeni pas koji je u porodicu stigao iz „Delta Animal Shelter“-a iz Mičigena. Spašen je kao štene, koje je prethodna porodica zlostavljala. Nakon što su ga volonteri negovali, mazili i lečili, Kikiriki je završio kao udomljeni pas – u porodicu koja ga je od starta obožavala!

Od tog trenutka on zna kako je ostati sam, povređen, u patnji. Znao je i tog dana kada je spasio svoju malu vlasnicu, trogodišnju devojčicu!

HEROJ: PAS, pit bul, spasio dečaka (9) kog je mama pokušala da udavi!

Udomljeni pas petface

Ove nedelje, sklonište iz Mičigena objavilo je pismo koje je devojčicina mama poslala kako bi im se zahvalila na tome što su im poslali Kikirikija:

– Danas je Kikiriki bio odgovoran za spašavanje života moje 3 godine stare devojčice. Od 11h jutros, Kikiriki je počeo ludi u kući. Trčala je gore – dole, uz i niz stepenice, lajala je i vrtela se,..Potom je došao kod mog muža, koji je u garaži radio na nekim projektima, i upozorio ga da želi da izađe napolje. Čim je izašao napolje, Kikiriki je otrčao u polje iza naše kuće, trčeći „u punoj brzini“. Pratio ga je i na njegovo veliko iznenađenje, pronašao je nagu našu devojčicu, staru samo 3 godine, kako leži u jarku i drhti, napisala je mama u pismu.

Bakin pas, Haus, spasio sedmogodišnju Moli od napada zmije!

Tata ju je odmah podigao, skinuo je majcu kako bi je umotao u nju i podigao temperaturu njenog tela.

Udomljeni pas petface

Na sreću, ona je bila malo povređena, a mama je napisala kako je devojčica bila u stanju da kaže samo jednu reč: „Kikiriki“.

Istraga je u toku, a potpuno je nejasno kako je 3-godišnja devojčica završila sama, naga i jarku. Nema sumnje da bi tamo i ostala nemoćna, da je njen heroj nije spasio!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime