Ovaj udomljeni pas nova je zvezda Instagrama!

udomljeni pas: Skaj se svojevremeno borio da preživi na ulicama Indije. Međutim, sve se promenilo u trenutku kada je ovog mališana udomila porodica. Od tada, on je više nego voljen pas. Pored toga on uživa i popularnost na društvenoj mreži Instagram, gde su redovno postavljene njegove kostimirane fotografije.

Pročitajte još: DIRLJIVA ISPOVEST: Kako mi je moj udomljeni pas promenio život!!!

Ovo je priča o Skaju, psu čiji se život doslovno može opisati sintagmom – od očaja do sjaja. Kada je on bio štene, njegove roditelje i braću i sestre, pregazio je automobil. Ovaj mališan je nekim čudom uspeo da preživi, a kada je imao pet meseci njega je udomila jedna indijska porodica.

udomljeni pas petface

Pas Skaj kao Hari Poter.

Najstarija kći u ovoj porodici, devojčica po imemu Šaj, pomislila je da je njihovom udomljenom psu potreban preobražaj. Ona je Skaja počela gotovo svakodnevno da odeva u najrazličitija odela i kostime – od karatiste do Harija Potera. Njegove fotografije ova devojčica redovno postavlja na Instagram profilu Indian Dogue. Pored toga, ovaj udomljeni pas ima i svoj blog, na kome je postavljena njegova životna priča, kao i sve avanture iz života sa njegovom novom porodicom.

Pročitajte još: Instagram profil posvećen PSIMA: Glumac Tom Hardi obožava pse!

Pogledajte ovog mališana kako pozira – prosto je NEODOLJIV.

Ovo je galerija njegovih fotografija:

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0