Naslovna VESTI PSI SRUŠILA INTERNET: Udomljeni pit bul ne prestaje da grli svoju vlasnicu!

SRUŠILA INTERNET: Udomljeni pit bul ne prestaje da grli svoju vlasnicu!

0
PODELI
Udomljeni petface

Kaila Filun dugi niz godina provodi vreme sa napuštenim psima. U posledjih godinu dana, 20-godišnja volonterka radi kao šetač pasa u skloništu za pse u Filadelfiji. Međutim, kada je Flun srela Rusa, 4 godine starog pit bula, znala je da ima nešto posebno u njemu!

– Stigao je u sklonište kao lutalica. Bio je mršav, krvavog repa, sa infekcijom oka, a telo mu je bilo prekriveno kožnom bolešću. Uprkos svemu, on je samo sedeo mirno i bukvalno buljio u mene. Odmah sam pomislila, ovaj pas je divan, rekla je Filun!

Udomljeni petface

Kada se Kaila nešto kasnije vratila da proveri Rusovo stanje, on je i dalje sedeo u istom položaju, dok su ostali psi oko njega lajali i skakutali.

PRESLATKI SU: Dva šteneta ne prestaju da se grle od kad su udomljeni!

Udomljeni petface

Uprkos njegovom stanju i “opasnom” izgledu, Kiala je znala da se radi o posebnom psu i rešila je da ga udomi.

– Pravilo skloništa je da se psi nakon nekog vremena eutanaziraju. Posebno oni koji su bolesni, a Rus je definitivno bio jedan od njih. Zato sam nazvala mamu i rekla joj da ću sutra udomiti psa, kroz smeh priča ova divna devojka!

Seli su u njen automobil, a on se nije pomerao. Sedeo je na suvozačevom mestu, a Kaila nije mogla da prestane da razmišlja koliko je on zapravo savršen pas!

Udomljeni petface

Svi članovi porodice Filun su se ubrzo zaljubili u njega, ali ono što su odmah primetili je da se Rus ne odvaja od Kaile.

DIRLJIVA ISPOVEST: Kako mi je moj udomljeni pas promenio život!!!

– Uvek mora da je blizu mene, rekla je Kaila.

I onda je nastala fotografija koja je SRUŠILA INTERNET 😉

Udomljeni petface

– Sedela sam na krevetu jedne noći i radila svoj domaći zadatak. On se samo nešto meškoljio, želeći da nađe način da mi se približi i mazi sa mnom. Drugarica je uslikala trenutak kada me Rus GRLI I DAJE POLJUPCE. Sliku je postavila na svoj Facebook i odmah je postala viralna, kaže Kaila.

Udomljeni petface

Tako je nje najbolji prijatelj neprestano grli, traži maženje i ne odvaja od nje!

– Nadamo se da će naš odnos inspirisati ostale da UDOME kuce iz azila, jer ovakvih kao što je Rus – ima previše tamo, rekla je Kaila.

Udomljeni petface

Fotografija je za samo 2 dana šerovana više hiljada puta i lajkovana preko 2,5 hiljada puta! Mi dodajemo naš lajk i pozivamo vas da UDOMITE KUCU! 😉 Razloge ne treba ni da navodimo, jer se vide na fotografiji 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.