Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Gordani su noćas UKRALI ŠTENE i moli vas za pomoć!

KRALJEVO: Gordani su noćas UKRALI ŠTENE i moli vas za pomoć!

0
PODELI
UKRALI ŠTENE petface

Njoj su noćas UKRALI ŠTENE iz dvorišta koje je ograđeno, tako je mogućnost da je samo izašlo – odbačena! Dojave na Gordaninu adresu već stižu sa svih strana, a ona kaže da će ga naći – ma gde god bilo!

– Ukraden je iz dvorišta, iza kafića „Artnok“ u Kraljevu. Dvorište je ograđeno, tako da ovako mali pas nije mogao sam izaći. Zato molim sve da mi odmah vrati psa, jer se neću zaustaviti dok ga ne nađem, poručila je Gordana onima koji su joj UKRALI ŠTENE!

CELA SRBIJA GA TRAŽI: Čovek bez srama UKRAO kućicu za napuštene pse!

U pitanju je malo, crno štene, sa plavim očima. Ženka je u pitanju!

UKRALI ŠTENE petface

– Mešanka je rase kane korso. Obzirom da je mlado štene, još ga nisam ni vakcinisala. Ko god da ga je noćas ukrao, neka ga što pre vrati na isto mesto. Obaveštene su sve veterinarske ambulante, kao i Zoohigijena, kaže Gordana!

SEĆATE SE NIKE, KOJU SU UKRALI U JANUARU? Vraćena je kući!

U međuvremenu, kako je navela Danijela koja je „priskočila“ u pomo Gordani, javljeno im je da su dva dečaka romske nacionalnosti viđeni sa ovakvim psom!

– Obići ćemo svaku kuću u Romskom, ako se pas ne vrati do 18h večeras, poručila je Danijela!

KRAĐE PASA su sve učestalije u Srbiji, a očajni vlasnici ne pronalaze rešenje za vakve prestupe. Do tada, preostaje im da samo zamole nas, građane i medije, za pomoć! PODELITE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.