Naslovna VESTI PSI Upoznajte momka koji je u misiji da spasi svakog napuštenog psa na...

Upoznajte momka koji je u misiji da spasi svakog napuštenog psa na svetu!

1
PODELI
Upoznajte petface

Upoznajte Rajana Andersona, momka koji živi u Australiji, a o kome priča celi svet. Za sebe kaže da je „najveći ljubitelj pasa na svetu“.

Možda će vam zvučati kao previše ambiciozna izjava, ali DA – Anderson je apsolutno i živi, svaki dan.

Upoznajte petface

Ne postoji nijedan deo Andersonovog života u kom nije bilo pasa. On puno radno vreme radi kao inspektor u RSPCA, a u slobodno vreme volontira i podstiče udomljavanje, i kako kaže nastoji da svet postane bolje mesto za svakog psa.

ALEKSA JELIĆ: Od psa Roka sam naučio mnogo toga i zahvalan sam što ga imam!

– Počeo sam da volontiram vikendom, u različitim organizacijama za spasavanje, koji prevoze životinje, doniraju, leče,.. a sada sam promovišem slične događaje, sakupljam sredstva za napuštene, ali i držim predavanja na temu odgovornog vlasništva, rekao je Anderson.

Upoznajte petface

Rajanova ljubav i strast za pomoć napuštenim životinjama počela je sa jednim zadatkom da skloni nekoliko pasa sa ulice. Što je više pasa spšavao, međutim, sve više je i shvatao koliko odbačenih ljubimaca ima i koliko im zapravo pomoći treba!

Upoznajte petface

Ubrzo se njegova misija pretvorila u „spasiti sve pse na svetu“.

– U početku, se sve svodilo na „ličnu misiju“ sa se slikam sa različitim rasama pasa i tako upoznajem ljude o ovim divnim bićima. Međutim, dobio sam pomoćnika rotvajlera po imenu Goose, i odlučio sam da pomognem ljudima da se edkujuju kada je odgovorno vlasništvo u pitanju. Tada sam se fokusirao na promociju i spašavanje putem društvenih mreža, tako da sma napravio Instagram nalog pod imenom „Aussie Dog Guy“, dodao je ovaj divni momak.

VODITELJKA IVON: Mešanca Anđu pokupila na ulici i od tada su nerazdvojne!

Upoznajte petface

Kako je objansio, ne samo da mu je to posao, već i strast i hobi. Jendostavno, kaže, DIŠE ZA PSE!

Upoznajte petface

Anderson trenutno ima jednog psa, Goose, i mačku po imenu Krum! Dodao je i da je svaki trenutak u njegovom životu posvećen spašavanju pasa i da nema nameru da odustane od svoje misije – sve dok i poslednji pas na svetu ne bude udomljen!

KAKAV ČOVEK!

1 KOMENTAR

  1. Anderson je predivan momak.dobar i plemenit.Bog neka ga cuva.retko ima ovako divnih osoba kao sto je Anderson.Ja toliko volim pse da prosto uvek odbolujem njihovu tugu i muku.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.