Upoznajte “zoo damu“: Ima 24 godine i 70 životinja u svom domu! (FOTO)

Ona ima 24 godina i skoro tri puta više životinja u svom domu. Zasluženo nosi epitet “zoo dame”, a sa svojim dečkom Dinom ima opsesiju koja ih drži, kažu, “još od malih nogu”. Džordan Rajan, studentkinja iz Britanije, dvojim neobičnim hobijem je počela da se bavi još pre sedam godina, ne sluteći da će se njen dom pretvoriti u mini zoološki vrt. 

zoo dama

Kako prenosi “Daily Mail”, u njenom domu danas živi 3 alpake (vrsta lame), 2 rakuna, jež, 10 feretki, 20 zmija, 4 zeca, 10 guštera, 3 žabe, 2 tarantule, 2 milipede, 3 psa, mačka, 4 kornjače, 6 ribica.

zoo dama

Mnogi su je osuđivali, ali kako kaže sve životinje koje čuva su dobro zbrinute. “Prosto ih obožavamo. Većina životinja živi u kući, tamo gde ima mesta. Imamo i dvorište od jednog ara, tako da imaju i prostor spolja. Imamo i sobu posebno za zmije”, kaže Džordan.

zoo dama

Din Flečer, nen dečko, takođe obožava životinja i sada se par razmišlja o proširenju, koja će obuhvatiti lemura i merkate! Deca iz svih krajeva grada dolaze u njenu kuću, kako bi posetili ovaj neobični zoo vrt. Džordan je ovu zainteresovanost iskoristila u dobrotvorne svrhe, pa tako osim o svojim životinjama, brine i o ostlim napuštenim širom Britanije! Jedino što možemo da kažemo je… SVAKA ČAST!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0