Naslovna VESTI MAČKE NEVIĐENA SVIREPOST KOD IVANJICE: Mačku Veca upucali vazdušnom puškom!

NEVIĐENA SVIREPOST KOD IVANJICE: Mačku Veca upucali vazdušnom puškom!

0
PODELI
70 NAJNOVIJA VEST petface

Nepoznata osoba u naselju Crnjevo, prethodne noći svirepo je ubila mačku porodice Karadžić. Po nalazima obdukcije životinju je neko ustrelio, jer je u njoj pronađen metak, najverovatnije ispaljen iz vazdušne puške.

Policija je po prijavi izašla na mesto događaja i obavestila osnovnog javnog tužioca u Ivanjici, koji se izjasnio da postoje elementi krivičnog dela ubijanje i zlostavljanje životinja. Preduzete su sve mere za rasvetljavanje slučaja.

UŽAS U BEOČINU: Ubijena dva psa – pucano im u glavu izbliza!

Vlasnica stradale životinje, Gordana Karadžić, kaže da se neće smiriti dok ne budu odgovarali počinioci ovog zverskog ubistva životinje.

upucali petface
Ubijena maca Veca

– Ona je inače bila sa nama u kući. Te noći, negde pred zoru, tražila je da je pustim napolje što sam i učinila. Kad sam se probudila izašla sam da vidim gde je i primetila na komšijskoj terasi okupljene ljude kako nešto pričaju. Prišla sam i videla moju mačku, bezivotno je ležala na njihovoj terasi. U prvi mah učinilo mi se da je otrovana, međutim, kad sam videla krv pozvala sam veterinara, koji je uradio obdukciju i našao zrno od metka.

UŽAS KOD RUME: Maci Gliši odsečene noge i rep!

Pozvali smo policiju i oni intezivno rade na otkrivanju počinioca. Ne mogu da se smirim, niti da zaspim, jer razmišljam šta će se seledeće dogoditi. Ko može da ima takav zverski nagon da puca u mačku, šta još može da uradi, pita Gordana vidno potresena.

upucali petfaceSamo par dana pre ovog nemilog događaj, na par kilometara od centra Ivanjice, čoveku su ispred vrata ubili psa. Kaže da je nedužnu životinju našao izbodenu oštrim predmetom, verovatno kosom. Pas je davao slabašne znake života kada je donesen kod veterinara, ali se ispostavilo da su povrede ipak bile smrtonosne.

Izvor, Foto: Blic

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.