Naslovna VESTI PSI ZRENJANIN: Marija nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU, a jedini uslov je da...

ZRENJANIN: Marija nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU, a jedini uslov je da VOLITE ŽIVOTINJE!

9
PODELI
uslov petface

Ukoliko volite životinje, vlasnik ste kuce ili mace ili ste oduvek želeli da živite daleko od gradske vreve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica,..imamo DOBRU VEST ZA VAS! 😉

Naime, na grupi Mali Oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija, a koji je ovog jutra stigao i u našu redakciju. Ona nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU od 20 hiljada dinara ozbiljnoj porodici ili paru. Jedini uslov je da VOLITE ŽIVOTINJE!

NIJE ŠALA: Zorka BESPLATNO daje luksuznu kuću. USLOV: da volite životinje!

uslov petface
Taraš

– Potreban ozbiljan, odgovoran par (porodica) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plata je 20.000,00 dinara. Uslov je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima, napisala je Marija!

Nudi 1.200 evra i automobil onome kod koga je njena čivava Kleo!

Dakle, iako bi mogli pomislili da je šala – NIJE. Marija je jasno naglasila i dodala da NEĆE dati kuću i novac onome ko u ovom oglasu SAMO TO I VIDI!

uslov petface

– Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje plus plata. Znači, potreban je neko da odgovorno i sa ljubavlju brine o psima, dodala je!

U pitanju je selo Taraš, na oko 20 kilometara od Zrenjanina, pa ukoliko ste vi IDEALNI KANDIDAT javite se Mariji, a onda nam pošaljite i fotografiju iz sovje nove male oaze!

9 KOMENTARA

  1. I ja mogu da pitam sta ako imate dete/decu, za njih isto treba hrana, i oni idu kod doktora, treba odeca i jos puno njima treba… e bas takvi netrabaju da imaju decu a ni zivotnije… gadim se bas na takvim izajava!! E takvi kako tako razmisljaju ti karakteri kvare ovaj svet…

    • Iz koje si šume pobegla ženo! Kakve veze imaju deca.? I ti spadaš u one koji zlostavljaju životinje!? Ima gladne dece, ali još više nezaštićenih,gladnih i zlostavljanih životinja! Prema tome…dabome!

  2. Vrlo zainteresovana . Zivim u borci.. imnogo volim zivotinje i sama ih imam u stanu kod sina…..to bi bio raj za dusu….Vesna.1958 godiste…pozzzzVeliki

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.