ZRENJANIN: Marija nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU, a jedini uslov je da VOLITE ŽIVOTINJE!

Ukoliko volite životinje, vlasnik ste kuce ili mace ili ste oduvek želeli da živite daleko od gradske vreve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica,..imamo DOBRU VEST ZA VAS! 😉

Naime, na grupi Mali Oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija, a koji je ovog jutra stigao i u našu redakciju. Ona nudi BESPLATNU KUĆU I PLATU od 20 hiljada dinara ozbiljnoj porodici ili paru. Jedini uslov je da VOLITE ŽIVOTINJE!

NIJE ŠALA: Zorka BESPLATNO daje luksuznu kuću. USLOV: da volite životinje!

uslov petface

Taraš

– Potreban ozbiljan, odgovoran par (porodica) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plata je 20.000,00 dinara. Uslov je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima, napisala je Marija!

Nudi 1.200 evra i automobil onome kod koga je njena čivava Kleo!

Dakle, iako bi mogli pomislili da je šala – NIJE. Marija je jasno naglasila i dodala da NEĆE dati kuću i novac onome ko u ovom oglasu SAMO TO I VIDI!

uslov petface

– Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje plus plata. Znači, potreban je neko da odgovorno i sa ljubavlju brine o psima, dodala je!

U pitanju je selo Taraš, na oko 20 kilometara od Zrenjanina, pa ukoliko ste vi IDEALNI KANDIDAT javite se Mariji, a onda nam pošaljite i fotografiju iz sovje nove male oaze!