SUTRA uz kućne ljubimce, zabava i za decu!

uz kućne ljubimce, zabava i za decu: Nekako nam se čini da je dvojac deca + kućni ljubimci uvek dobitna kombinacija. Osim što su benefiti odrastanja uz kućnog ljubimca ogromni, ovaj dvojac je i nepresušni izvor zabave – UVEK!

Stoga smo i ovog puta napravili fenomenalnu sinergiju, pa će sutra uz kućne ljubimce, zabava i za decu biti obezbeđena!

Dakle, svi oni mališani koji dođu na naš letnji PET PARTY, zakazan za sutra u Delta City-ju i prijave se kod nas na INFO PULTU dobijaju feeenomenalne nagrade od Ultra Centar Galaktika.

Ukoliko ćete možda sutra debitovati u ovom, novobeogradskom šoping molu, pa niste upoznati sa njegovim sadržajem – NE BRINITE! Ultra Centar Galaktika je jedinstveni zabavno – edukativni centar, u kome se nalazi muzej sa eksponatima dinosaurusa i pregledom razvoja života na planeti. Takođe, deo ovog centra je i Planetarijum, kao i radionice slikarstva, vajarstva, jezička, muzička i kreativna radionica. Iako je prevashodno namenjen deci starijoj od 7 godina, sadržaji mogu biti zanimljivi i odraslima.

uz kućne ljubimce, zabava i za decu petface

S tim u vezi, bilo nam je zadovoljstvo da ih pozovemo da budu deo našeg sutrašnjeg partijanja.

– Svako dete koje sutra bude posetilac Delta City-ja I dođe do vašeg INFO PULTA, dobija poklon karticu sa popustom od 50% na nezaboravno iskustvo uz Oculus Rift! Takođe smo pripremili I po 2 besplatna žetona za igranje igrica u našoj galaksiji, rekao nam je Mojsije iz ovog fenomenalnog centra.

Dakle, sve vam je jasno. Dobre zabave, popusta, sjajne atmosfere, žurke, muzike, hladnih pića I poslastica – za svakoga će biti po nešto! Dovedite svoje četvoronožne prijatelje na jedinstveno okupljanje, a ukoliko ih nemate – mališani će sigurni smo biti oduuuuševljeni ovom jedinstvenom galaksijom!

VIDIMO SE!