Naslovna VESTI PSI Policajaci spasili psa, koji je vezan lancem visio iz automobila!

Policajaci spasili psa, koji je vezan lancem visio iz automobila!

0
PODELI
vezan lancem petface

Kada su ugledali psa koji je vezan lancem za automobil i to sa spoljašnje strane, tako da je visio, ostali su nemi. Ali, uprkos prvoj reakciji, odmahs u priskočili u pomoć!

Naime, heroji ove akcije su narednik Džejson Legleiter i policajac Vejd Hemond, a radnja ove priče nas vodi u Kansas. Kako kažu, nisu ni slutili šta ih čeka iz poziva jedne sugrađanke!

Pročitajte još:
Ova četiri dečaka oslobodila su vezanog psa i pružila mu šansu za novi dom!

vezan lancem petface

– Nakon hapšenja osumnjičenog, obavešteni smo o jednom strašnom zločinu. Pas je bio vezan lancem  i bukvalno je visio sa druge strane automobila, ispričao je jedan od policajaca!

Pročitajte još:
KNJAŽEVAC: Tijana spasila psa koga su vezanog za zaprežna kola vukli po gradu!

Odmah su pojurili ka psu, ali u prvi mah izgledalo je kao da su zakasnili. Pas je, činilo se, već bio mrtav! Hemond je odmah skinuo lanac i počeo da pritiska psa, ne bi li ga oživeo! Štene je, nekim čudom, počelo da pokazuje znake života!

vezan lancem petface

– Dali smo mu vode i mnogo maženja, a nekoliko minuta kasnije to je bilo novo štene! Po nekim našim procenama, vlasnik je vezao psa u automobilu, a on je pokušao da iskoči i dogodilo se ovo. Čuli smo da mačke imaju devet života, a ovaj pas je izgleda zarobljen u telu mačke, kroz smeh su rekli policajci!

Nadležni nisu želeli da komentarišu ništa u vezi sa slučajem, samo su izdali sopštenje koje je glasilo: Svi dokazi su prikupljeni i na tužiocu je da li će pokrenuti spor ili ne.

BRAVO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.