BRAVO ZA VIP: Od danas u sve Vip poslovnice možete ući sa kućnim ljubimcem!

Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji, ali i prvi koji je vrata svih prodajnih objekata otvorio za KUĆNE LJUBIMCE! 😉

Naime, od danas će svi korisnici ove mreže, ali i oni koji to žele da postanu, moći da izaberu najbliži objekat i posete ga sa svojim psom!

PANČEVO: Otvorena prva „pet friendly“ škola u Srbiji!

Svi ljubimci težine do 8 kg moći će slobodno da se kreću unutar poslovnica, dok će oni krupniji moći da sačekaju svoje vlasnike ispred objekata, bezbedno vezani za specijalno dizajnirane stubiće.

Vip petface

– Kućni ljubimci su neodvojivi deo života ljudi i sve više vlasnika se odlučuje da svoje dnevne obaveze obavlja sa svojim mezimcem, ali je pristup najvećem broju objekata u našoj zemlji, nažalost, zabranjen. Zbog toga je Vip odlučio da im olakša svakodnevnicu i omogući korisnicima da se osećaju udobno i prijatno, rekli su nam iz Vip-a.

FILIP TRAVEL: Pet friendly agencija u kojoj su vaši ljubimci ravnopravni putnici!

Vip petface

Da podsetimo, u našoj zemlji je sve više i više objekata koji se odlučuju da postanu #petfirendly! Broju od trenutno 260 objekata u kojima su kućni ljubimci dobrodošli, dodajemo još 77 prodajnih objekata koje je Vip sa ponosom označio Pet Friendly nalepnicama.

BRAVO!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0