Naslovna VESTI PSI BRAVO ZA VIP: Od danas u sve Vip poslovnice možete ući sa...

BRAVO ZA VIP: Od danas u sve Vip poslovnice možete ući sa kućnim ljubimcem!

2
PODELI
Vip petface

Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji, ali i prvi koji je vrata svih prodajnih objekata otvorio za KUĆNE LJUBIMCE! 😉

Naime, od danas će svi korisnici ove mreže, ali i oni koji to žele da postanu, moći da izaberu najbliži objekat i posete ga sa svojim psom!

PANČEVO: Otvorena prva „pet friendly“ škola u Srbiji!

Svi ljubimci težine do 8 kg moći će slobodno da se kreću unutar poslovnica, dok će oni krupniji moći da sačekaju svoje vlasnike ispred objekata, bezbedno vezani za specijalno dizajnirane stubiće.

Vip petface

– Kućni ljubimci su neodvojivi deo života ljudi i sve više vlasnika se odlučuje da svoje dnevne obaveze obavlja sa svojim mezimcem, ali je pristup najvećem broju objekata u našoj zemlji, nažalost, zabranjen. Zbog toga je Vip odlučio da im olakša svakodnevnicu i omogući korisnicima da se osećaju udobno i prijatno, rekli su nam iz Vip-a.

FILIP TRAVEL: Pet friendly agencija u kojoj su vaši ljubimci ravnopravni putnici!

Vip petface

Da podsetimo, u našoj zemlji je sve više i više objekata koji se odlučuju da postanu #petfirendly! Broju od trenutno 260 objekata u kojima su kućni ljubimci dobrodošli, dodajemo još 77 prodajnih objekata koje je Vip sa ponosom označio Pet Friendly nalepnicama.

BRAVO!

2 KOMENTARA

  1. lepo je to sve, ali samo kao vlasnica psa koji je vec sa 2 meseca imao preko 8kg ne razumem ni tu diskriminaciju u velicini…

  2. MTS – BizNet poslovica na Crvenom Krstu, na adresi Golubačka 1 je PET FRIENDLY bez diskriminacije u veličini kućnog ljubimca. ???

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.