Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO: Curi je vlasnik preminuo, a ona ne prestaje da plače. TREBA...

PRETUŽNO: Curi je vlasnik preminuo, a ona ne prestaje da plače. TREBA našu pomoć!

0
PODELI
vlasnik preminuo petface

Pretužna priča nas vodi do Hrvatske, gde živi Cura – dobermanka velikog srca. Ona je glavna zvezda naše današnje priče, priče o neizmernoj ljubavi, povezanosti između čoveka i psa,..

– Curi je vlasnik preminuo. Opisaćemo sve do detalja, nadamo se da niko neće zameriti. Cura zaista treba našu pomoć, ovo radimo zbog nje, napisali su na svojoj stranici volonteri Udruge za dobrobit i zaštitu životinja “Najbolji prijatelj”.

VRLO EMOTIVAN VIDEO: Tužan pas plače jer je shvatio da je napušten!

Curin vlansik je bio bolestan. Nije želio u bolnicu, jer je nije imao kome ostaviti, a nije želio da ona ostane sama. Cura je nažalost, ipak ostala sama i danas je dovedena na uspavljivanje.

– Dobili smo poziv iz ambulante i zamoljeni smo da joj pomognemo. Bez razmišljanja smo došli po nju, bez ikakvog rešenja i plana.. Teško je rečima opisati tugu i bol koju Cura proživljava, tuga koja je samo dokaz koliko su ona i njen vlasnik bili povezani, bili su sve jedno drugome, rekli su iz ovog Udruženja.

Pre nego što joj je vlasnik preminuo Cura je bila voljen i srećan pas. U šoku je od trenutka kada je odvojena od njega. Video, na kome se čuje kako bez prekid acvili, snimljen je odmah nakon preuzimanja.

PLAKALI SMO SA NJIM: Rotvajler PLAČE nad telom svog uginulog brata!

– Ona plače bez prestanka, zastane toliko da udahne.. Morala je dobiti injekciju za smirenje. Za sada će biti smeštena u kući, uz stalni nadzor, jer druga opcija za nju ne postoji, ali smeštaj moramo platiti.. Molimo vas, ako želite pomoći Curi, da nas kontaktirate, napisali su iz ovog hrvatskog Udruženja!

Kada se Curica malo oporavi, pronaći će joj najbolji mogući dom, a do tada, tuguju zajendo sa njom, jer je to jedini način da ovo sve preboli što pre!

Sve informacije oko donacija iz naše zemlje, kontaktirajte stranicu Udruga za dobrobit i zaštitu životinja “Najbolji prijatelj”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime