NIJE ŠALA: Zorka BESPLATNO daje luksuznu kuću. USLOV: da volite životinje!

Ako volite životinje onda vas je ovaj naslov i više nego zaintrigirao. Odmah da vam kažemo – nije nikakva šala. Jer, ako volite životinje, želite da živite u selu Vranić (oko 35 kilometara od Beograda), u kući OD 130 KVADRATA, koja ima 4 spavaće sobe, 2 toaleta, đakuzi, dvorište sa stablima stabla trešanja, višanja, šljiva i smokava, onda se u takvu možete odmah useliti i to POTPUNO BESPLATNO!

Pročitajte još:
KAKVA PRIČA: Bračni par potrošio celu svoju ušteđevinu na operaciju svoje mačke!

Jedini uslov je briga o 3 psa i 9 mačaka!

volite životinje petface

Priča nas vraća 10 godina unazad, kada je Zorka Kecman (62) kupila ovo „parče raja“ u Vraniću kraj Beograda! Kako kaže, „kuća je građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Pravljena je ne da se u njoj prespava, već da se u njoj uživa“.

volite životinje petface

Tu je naravno odgojila i svoje životinjice! Međutim, sudbina se poigrala sa njenim životom, pa je zbog opake bolesti svog supruga morala da se vrati u Beograd. Međutim, rešila je da ovu neverovatnu kuću da nekome na besplatno korišćenje. Zauzvrat traži da novi stanodavac redovno hrani njena tri psa i devet mačaka i podari im ljubav na kakvu su navikli.

Pročitajte još:
Aleksandra: „Na more nismo išli kako bismo pomogli napuštenim životinjama“!

volite životinje petface

– Nekretnine su mrtav kapital. Meni materijalno ništa ne znači. Najbitnije mi je da sada budem uz čoveka koga volim i da mu pomognem koliko god mogu. Ali takođe moram da se pobrinem za ove životinjice koje smo zajedno gajili, negovali i voleli, izjavila je ova neverovatna žena, dok je njeni ljubimci, koji je nisu videli 10 dana, radosno okružuju tražeći pažnju.

Dakle, ukoliko volite životinje a želite da pobegnete od gradkse gužve, pakujte kofere!

Izvor, Foto: Kurir