Naslovna VESTI PSI Vozač kamiona je zaustavio isporuku pošiljki, kako bi spasao psa koga je...

Vozač kamiona je zaustavio isporuku pošiljki, kako bi spasao psa koga je vlasnik izbacio iz automobila!

0
PODELI
vozač petface

vozač: Kada je video psića upravo izbačenog iz automobila u pokretu, za ovog čoveka nije bilo dileme šta uraditi. Svojim gestom, on je spasio život ovom mališanu i time zaslužio aplauze čitavog sveta.

United Parcel Service je služba koja se bavi isporukama pošiljki. Njihovi vozači imaju tačan broj isporuka koje treba da dostave svakog dana. Svaka tačka podrazumeva jedno stajanje, i cilj je da oni ispune svoje dnevne rute. Nikavi zastoji nisu dozvoljeni, a predviđeni broj isporuka se mora dostaviti. Ipak, ponekada se dešavaju nepredviđene situacije zbog kojih oni moraju narušiti svoju dnevnu rutinu i time zasluže penale. Upravo jedna takva situacija tema je naše današnje priče. Ovaj čovek je rizikovao svoju poziciju na poslu, kako bi spasao jedan pseći život.

Pročitajte još: KAKAV ČOVEK: Ovaj mladić je zaustavio borbu pasa, kako bi spasao jednog od učesnika!

Vozač Džejson Harkov vozio je svoju turu u blizini Kalifornije kada je na putu isped sebe ugledao kamioniet koji munjevitom brzinom odlazi, dižući oko sebe neverovatnu prašinu. Kada je malo bliže pogledao, video je u toj prašini malenog psa, kako trči i pokušava da stigne kamionet.

Džejson je shvatio da pas neće preživeti sam na ovom prometnom putu. On je zaustavio svoj kamion u nameri da pomogne ovom mališanu, koji je ostavljen na najgori mogući način.

U tom trenutku je naišao automobil iz suprotnog pravca i uplašio psa. Sirotan je pobegao ispod Džejsonovog kamiona. On je bio pod velikim stresom i samo je trčkarao levo-desno. Ovaj humani vozač je pokušao da namami psa psećim poslasticama koje je imao u svom vozilu:

On je bio tvrdoglav jedno vreme i nije želeo da mi se približi. A onda kada je konačno stekao hrabrosti da mi priđe, odmah nakon toga je počinjao da beži. Delovalo mi je da je on to shvatio kao neku igricu, rekao je Džejson.

Pročitajte još: Jedan čovek razbio je prozor od automobila kako bi spasao psa koga su vlasnici ostavili na vrućini!

vozač petfacePosle izvesnog vremena, on je uspeo da zadobije poverenje ovog ostavljenog psa i da ga unese u svoj kamion. Odmah je pozvao Udruženje Stanislaus County Animal Services. Iako mu je rečeno da će neko od volontera doći da preuzme psa, on je ipak morao da nastavi sa svojim poslom, jer je zbog ovog nepredviđenog stajanja veoma kasnio u isporuci i time rizikovao da bude kažnjen.

Pročitajte još: Pogledajte akciju spasavanja dva psa, zarobljenih na auto otpadu! (VIDEO)

Na kraju dana, ovaj humani čovek je psa odvezao u policijsku stanicu, odakle su ga preuzeli iz Udruženja Stanislaus County Animal Services. Policija je objavila fotografiju ovog mališana na svojoj Facebook stranici, uz napomenu da ukoliko se njegovi vlasnici ne pojave, on će ući u proceduru za udomljavanje.vozač petface

Mi se nadamo da će ovaj mališan zbog svoje neodoljivosti i divnog temperamenta, uskoro naći dom kakav zaslužuje. Takođe, ne možemo, a da se još jednom ne osvrnemo na podvig ovog plemenitog vozača, koji je rizikovao svoj posao kako bi pomogao ostavljenom psu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.