Naslovna VESTI PSI Maja je pronašla psa, OSTAVLJENOG I VEZANOG ZA BANDERU, kod Vukovog spomenika!

Maja je pronašla psa, OSTAVLJENOG I VEZANOG ZA BANDERU, kod Vukovog spomenika!

0
PODELI
za banderu petface

Nova godina je za samo 2 dana. U toj večeri, poželimo svima sreću, zdravlje, mir ljubav i…PODALJE OD OVAKVIH LJUDI. Naime, priča koja nam je stigla u redakciju, doslovno nas je šokirala.

Na svom Facebook profilu, Maja Pejcic, objavila je pretužnu fotografiju sa beogradskih ulica, uz još potresniju poruku.

za banderu petface

-Ovaj lepi momak je ostavljen danas preko puta Vukovog spomenika oko 12h. Ne samo što ga je neko ostavio, već ga je vezao i za banderu! Pas je i dalje tu, pozvana je služba koja će doći kad bude mogla (što znači možda i za 7 sati) da mu očita čip ukoliko ga ima. Ako ga nema, sterilisaće ga i pustiti na ulicu. Na moje pitanje da ga ja povedem kući pa da ga pokupe od mene, jer je napolju hladno i pas je sigurno uplašen, jer je vezan tu satima, rekli su mi da ne dolaze po kućama i da ga ostavim tu! I da postoji mogućnost da me pas ujede??! Pre će me čovek ujesti nego pas. Šta uraditi?, napisala  je ova devojka.

TUŽNO: RANGER sa malo hrane i vode ostavljen VEZAN za stub

Dalji nastavak priče, pronalazimo na jednoj Facebook grupi, gde je još jedan mladić naišao na njega.

za banderu petface

-Pas ostavljen u Ruzveltovoj ulici kod ETF-a, deluje mi kao da već dugo čeka nekoga. Zarežao je kad sam mu prišao, ali deluje uplašeno. Možda ga je neko našao, pa ostavio tu ili ga je neko napustio. Nisam mogao da ostanem sa njim, napisao je Dimitrije.

Pas ostavljen zavezan za stop znak sa džakom hrane i tužnom porukom

Ipak, kako smo saznali, Maja, devojka sa početka priče, je psa DOVELA KOD SEBE U STAN 🙂

za banderu petface

-Pas je na mojoj terasi, samo što nije lepi momak, nego devojka. Carica Andrea se prijavila da mi pomogne, ajde da je udomimo i nađemo topli dom, zima je, krenule su petarde i ostale novogodišnje gluposti, dodala je Maja uz fotografiju zbrinute kuce!

HAJDE DA SE SVI ANGAŽUJEMO i ovoj lepotici nađemo dom, pre nove godine. Da i ona u 2018. uđe zbrinuta i okružena ljubavlju. ŠERUJTE DALJE, a kontakt osoba je Maja Pejcic!

Majo, drago nam je da postoje divni ljudi kao što si ti. Hvala!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.