KAKVA PRIČA: Zagljaj dva psa obišao je svet i spasio im živote nekoliko sati pred eutanaziju!

Zagljaj dva psa: Da vam ljubav može spasiti život – bukvalno – dokazuje i ova neverovatna priča. Naime, fotografija na kojoj su dva psa, od kojih jedan grli drugog, obišla je svet. Upravo ova fotografija im je spasila živote i to samo nekoliko sati pred zakazanu eutanaziju!

Zagljaj dva psa – Kale i Kire – postala je viralna nakon samo dva sata!

– Tačno dva sata i šest minuta nakon što je osvanula fotografija na kojoj Kala – braon pas – grli svoju prijateljicu Kiru, tačno toliko je bilo potrebno da ih neko vidi i spasi, napisali su na svojoj Facebook stranici iz Udruženja „Angels Among Us Pet Rescue.

20. jula na stranici su objavili post sa tekstom:

„Ja sam Kala. Ovo je Kira. Mi smo toliko uplašene ovde. Ljudi koji rade u skloništu vide koliko smo uplašene, ali upravo su nam rekli da je danas naš rok. Moramo da pronađemo nekoga ko bi nas spasio ili ćemo biti “sledeći”. Kira je crn, ali ne “pravi“ bokser, već mešanac. Ona je tako hrabra i stalno mi govori da će biti sve u redu. Da li vidite naša lica? Kira zna šta će se dogoditi. Mogu da osetim kako njeno srce kuca brzo, dok je grlim. Ako nas niko ne spasi, neko će je odvesti od mene. Ja ću je videti kako ide niz hodnik. Ona se neće vratiti, a ja ću plakati. Doći će i po mene. Mi smo bli uteha jedno drugom, sve dok smo bili ovde. Sada je sve gotovo. Osim…“

Samo dva sata i šest minuta nakon ovog posta Kira i Kala su bile u automobilu na putu ka svom novom domu!

Kalu i Kiru su delili sati od smrti, a ovaj zagrljaj im je spasio život!

Zagljaj dva psa petface

Oni su dokazali da se čuda dešavaju!

Osim što već 5. put gledamo u neverovatnu fotografiju, ne bismo ništa, ama baš ništa dodali!

Photo: Malena Evans

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0