Naslovna VESTI PSI ZAGREB: Pronašli izgubljenog psa i odbili automobil marke Porše kao nagradu!

ZAGREB: Pronašli izgubljenog psa i odbili automobil marke Porše kao nagradu!

1
PODELI
pronasli psa petface

Za pronalazak 7 godina starog mešanca vlasnik Borna je ponudio skupoceni automobil marke Porše. Čiko je njemu sve, pa nijedna materijalna stvar ne bi mogla da postane prepreka da se on vrati kući. Sreću u nesreći, imao je Čiko, kada ga je pronašla porodica Gjanić.
Kada je mešanac Čiko nestao na Uskrs, njegov vlasnik je oblepio čitav Zagreb u nadi da će ga pronaći. Više od nedelju dana Čiko je bio kod porodice koja ga je pronašla na zagrebačkom Miroševcu. Od tog trenutka svakog dana su po nekoliko sati šetali sa Čikom po Maksimiru, ne bi li ga neko prepoznao.
pronasli psa petface
Kada su videli vest o tome da izvesni Borna Jakušić traži psa, odmah su ga kontaktirali. A onda je usledio vrhunac ove priče. Borna, vlasnik ovog simpatičnog mešanca, kao nagradu za divno delo ponudio je porodici Gjanić svoj skupoceni automobil marke Porše, koji su oni ODMAH odbili. Kako kažu, i sami su vlasnici psa i ljubitelji životinja i znaju kakav je osećaj kada se izgubi neko koga volite.
Kada su došli po Čika, svi su plakali. Za kratko vreme i dečak Roman iz porodice Gjanić, se vezao za njega, pa je vlasnik Borna obećao da će mu kao zahvalnost pokloniti bicikl, laptop i još neke sitnice.
pronasli psa petface
Divnaaaaa i inspirušuća priča o dobroti i humanosti, ali i ljubavi prema ljubimcu koja nema granice!

Izvor, Foto: Vecernji list

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.