Naslovna VESTI PSI HUMANOST: Zaposleni u jednoj firmi u Beogradu PRAVILI KUĆICE ZA NAPUŠTENE!

HUMANOST: Zaposleni u jednoj firmi u Beogradu PRAVILI KUĆICE ZA NAPUŠTENE!

0
zaposleni petface

Nisu samo pojedinci ti koji se angažuju i pomažu nemoćnijima od sebe. Kada radite u jednoj humanoj firmi, onda se ove stvari podrazumevaju 🙂

To su za naš portal potvrdili zaposleni u firmi “Invictus media” koji su došli na sjajnu ideju – poslednje dane 2018. godine provešće u pravljenju i postavljanju kućica za napuštene kuce sa Novog Beograda!

BRAVO, BRAVO: Novobeograđani u subotu prave montažne kućice za napuštene pse!

-Svi u firmi volimo životinje, pa smo spojili lepo, korisno i humano. Došli smo na ideju da poslednje radne dane provedemo u pravljenju kućica za napuštene kuce i mace i da iste onda postavimo na nekoliko lokacija na Novom Beogradu, kaže za naš portal Bojana, jedna od zaposlenih.

zaposleni petface

zaposleni petface

Tim je nabavio sav potreban materijal i zajedničkim snagama 10 kućica za napuštene vrlo brzo je bilo spremno za postavljanje 😉

AKCIJA SE ŠIRI: Na prostoru Studenjaka dve kućice za pse “bez krova nad glavom”

-Napravili smo 10 kućica, od kartona i stiropora, a preko njih smo stavljali najlone kako ne bi kisnule. Naravno svaka kućica je dobila i svoje toplo ćebence. Prve smo postavili kod popularne “Piramide” i još dve na oba novobegradska keja, a preostale ćemo rasporediti na još neke lokacije, tu na Novom beogradu, kaže nam Bojana.

Ovo su sjajne vesti i sjajni primeri, kako se svi možemo angažovati i jedan radni dan na poslu posvetiti ovakvim, humanim delima. Šta kažete na to?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.