Naslovna VESTI PSI ADA CIGANLIJA: Irena zaronila u ledenu vodu i spasila zarobljenog psa!

ADA CIGANLIJA: Irena zaronila u ledenu vodu i spasila zarobljenog psa!

0
PODELI
zarobljenog psa petface

Dispečarski telefon „Animal Rescue Serbia“, jutros je neobično rnao zazvonio, tačnije u 5h. Informacija da se zarobljen u vodi, nalazi pas, razbudila ih je odmah! Naime, jutros oko 5 sati vlasnike splava na Adi Ciganliji probudilo je cviljenje zarobljenog psa!

zarobljenog psa petface

– Na našim internim grupama za komunikaciju, informacija je bila odmah prosleđena, a ubrzo zatim, imali smo okupljenu četvoročlanu ekipu za spasavanje i uvek spremnog Badija. Pas je bio zarobljen na sredini ispod splava već oko 5 sati i jedini način na koji mu se moglo prići jeste bio da uposlimo naše ronioce, napisali su iz ARS-a.

Ovo je gospodin Toza (62), koji je uskočio u ledeni Dunav i spasio psa Medu!

zarobljenog psa petface

To je bio posao za neustrašivu Irenu, uprkos ledenom vremenu koje je kombinovano sa vetrom pravilo veliko probleme oanko iskusnim volonterima.

zarobljenog psa petface

– Pas je cvileo, zapomažući. Bio je povremeno saradljiv, a povremeno i ne, zbog šoka, straha i pothlađenosti, kojoj je bio dugo izložen. Mučeći se hladnom vodom, plivajući, roneći i noseći psa, Irena je uspela da ga izvuče do ostatka ekipe, koji je čekao na ivici splava, kažu iz ARS-a.

Pogledajte kako su vatrogasci spasili psa iz jezera u Zrenjaninu!

Spasioci su psa odmah uveli u zagrejane prostorije vlasnika splava, gde je dobio peškir, ćebe i hranu. Ubrzo zatim, čim se malo zgrejao, prišao je do svakog člana u prostoriji, njuškajući, kao da je želeo da se zahvali na tome što mu je život spašen.

zarobljenog psa petface– Ovaj mladi pas sada traži dom! Izuzetno je miran, umiljat i bio bi nečiji najbolji verni prijatelj. Pomozite nam da ova priča dobije još srećniji kraj, da ga udomimo, kako ne bi ostao na ulici. Učinićete mnogo i time što ćete raširiti ovu informaciju. Podelite objavu na svojoj stranici i javite nam se ako želite da udomite ovog predivnog psa, napisali su za kraj.

BRAVO, BRAVO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.