Naslovna VESTI PSI ZASLUŽENO ILI NE: Optužnica za dečka koji je zlostavljao i šutirao pit...

ZASLUŽENO ILI NE: Optužnica za dečka koji je zlostavljao i šutirao pit bula! (VIDEO)

1
PODELI
zlostavljao psa petface

zlostavljao: Jednogodišnji pit bul, Bullet, pripada Bejkerovoj devojci. Uprkos tome, Rajan Bejker je zlostavljao Bulleta, za šta mu sada preti kazna zatvora. Sve zahvaljujući snimku komšije.

Na videu se vidi kako čovek povlači psa povocem, a onda ga surovo šutira nogama. Na drugom video snimku se može videti i kako baca psa preko ograde, u sneg. Međutim, ni ovo – kako tvrdi komšija – nije izolovan slučaj!

– Bio sam svedok zlostavljanja ovog psa na desetine puta, rekao je Ed Mojer, komšija koji je policiji i predao snimak zlostavljanja. On je dodao da je mogao da čuje cviljenje, vrištanje i plač psa bez obzira što je od kuće udaljen 100 metara.

Ovo je navelo na sumnju policiju, jer im nije jasno kako devojka – vlasnica psa – nije znala za ovo zlostavljanje, koje očigledno traje duže.

Rajanov otac je platio kauciju u iznosu od 1000 dolara i odbio da komentariše delo svog sina. Protiv Rajana je podignuta optužnica i to u tri tačke.

Kako biste vi reagovali kada bi vam partner zlostavljao najboljeg četvoronožnog prijatelja? Upozoravamo da je video snimak uznemirujućeg sadržaja!

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.