Naslovna VESTI PSI SVE ZA VOLJENU VLASNICU: Pas telom zaštitio vlasnicu Andreu od vatre i...

SVE ZA VOLJENU VLASNICU: Pas telom zaštitio vlasnicu Andreu od vatre i spasio joj život!

0
PODELI
zaštitio vlasnicu petface

Svojim telom Če je zaštitio vlasnicu od vatre i tako joj spasio život! Neverovatna priča nas vodi do Filadelfije i kuće u kojoj Če živi sa svojom vlasnicom Andreom!

Kada je u noći između nedelje i ponedeljka, oko 4:30h počeo da laje i laje, komšije su odmah znale da nešto nije u redu jer Če nikada nije lajao! Pogotovu ne noću! Pogledavši kroz prozor o čemu se radi komšije su primetile da kuća u kojoj Če živi sa svojom vlasnicom gori.

zaštitio vlasnicu petface

Odmah su pozvali vatrogasce, a pomoć je na svu sreću stigla na vreme! Brzo su ugasili požar, a u jednoj od prostorija zatekli su dirljiv prizor – na onesvešćenoj ženi ležao je pas, koji  je tako zaštitio vlasnicu Andreu od požara, sve dok i on nije pao u nesvest.

NAJBOLJI PRIJATELJ: Pas telom zaštitio bebu od vatre i spasio joj život!

zaštitio vlasnicu petface

Srećom, pomoć je stigla na vreme i oboje su prošli sa opekotinama, koje leče u bolnicama – Če u životinjskoj a Andrea u onoj za ljude 😉

VERAN KAO PAS: Pas dve nedelje telom grejao uginulu skotnu ženku!

zaštitio vlasnicu petface4– Ovo je neverovatno. Činjenica da je ostao i pokušao da spase život vlasnici, pokazuje koliko su psi važni članovi porodice, rekla je Leary jedan od lokalnih vatrogasaca!

ŽELIMO IM BRZ OPORAVAK!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.