Zašto nikada ne vidimo bebe golubova?

Golubove viđamo gotovo svakodnevno. Međutim, da li ste ikada videli bebe golubova? Malo ko jeste. Zašto je to tako? Golubovi ne napuštaju gnezdo pre nego što prođe 35 dana od njihovog rođenja, a do tada već imaju potpuo formirana pera i mogu da lete. To znači da kada najzad napuste gnezdo oni već izgledaju kao odrasli golubovi. Dakle, ne viđamo ih kada su mladi, jer su tada sve vreme u gnezdima i čekaju da porastu… 😉

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0