ISPOVEST MIKIJA RURKA: “Odustao sam od samoubistva zbog svog psa”!

zbog svog psa: 63-godišnji glumac iza sebe ima puno poslovnih uspeha: bio je nominovan za Oskara, a glumio je u preko 70 filmskih stvarenja. Međutim, ono što je manje poznato o njemu je činjenica da je tokom života prolazio kroz teške trenutke zbog kojih je pomišljao i na samoubistvo!

zbog svog psa petface

– Prolazio sam kroz teške trenutke. Povređivao sam samog sebe, a jednom mi se desilo da sedim ceo dan u ormaru. Dok sam držao pištolj u ruci u tom trenutku se našao moj pas Džek pored mene. Tako je tužno cvileo i gledao je kao da mi postavlja pitanje: “Ko će o meni brinuti ako tebe ne bude bilo?” To me je pogodilo i odustao sam od samoubistva. Baš zbog njega, zbog svog psa, ispričao je Miki, inače veliki ljubitelj životinja i vlasnik 6 pasa!

Pročitajte još:
ZA PRIMER: Džordž Kluni udomio psa iz azila!

Rurk je objasno da je kroz najteži period života prolazio kada ga je žena, Kare Otis, ostavila. Tada je i njegova glumačka karijera krenula nizbrdo.

zbog svog psa petface

Međutim, kako je i sam izjavio prilikom dodele „Zlatnog globusa“, svu zahvalnost duguje svojim kucama, koji su bili uz njega u najtežnim godinama.

Pročitajte još:
Glumac Alen Delon biće sahranjen sa svojim psima!

Iako je njegov pas uginuo 2002. godine, i dalje se priča o glumčevoj izjavi kako je svom psu 45 minuta davao veštačko disanje, dok nije prihvatio činjenicu da ga više nema.

zbog svog psa petface

Inače, Miki je udomio i psa sa ulice, dok je snimao film u Rumuniji. Tada je u Rumuniji vođena hajka protiv uličnih pasa, kada je Vlada dozvolila ubijanje pasa lutalica!

Oni su mu izgleda uzvratili na najbolji mogući način!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0