Ko dobija zalihu hrane za GODINU DANA?

Godinu dana BESPLATNE hrane za psa. Ne zvuči loše, morate priznati. Čak štaviše, zvuči feeenomenalno! Jednom ljubimcu će se osmehnuti sreća i to za manje od mesec dana. Na njegovu adresu stiže hrana koja će zasititi njegov stomak narednih godinu dana!
Osim hrane, TAJ ljubimac će dobtii i zaštitu od buva i krpelja za godinu dana! Ok, već se pitate ko je taj srećnik? Sve ove poklone dobija jedan jedini ovogodišnji ROYAL PET!
Kraljevski finalisti užurbano prikupljaju lajkove u svojoj finalnoj trci, ali osim lajkova biće im potrebno malo više sreće. Naime, organizatori ovog fantastičnog događaja osmislili su način kako da finale učine što uzbudljivijim.
Osim lajkova na Facebook stranici Royal Canin Srbija, ukupnom poretku u finalu doprineće i glasovi finalista. Po principu Evrovizije, svi vlasnici čiji su ljubimci u fianlu glasaju jedni za druge, a glasovi se sabiraju i na kraju dobijamo UKUPNOG POBEDNIKA OVOGODIŠNJEG TAKMIČENJA!
Priznaćete da više uzbuđena od ovog niste očekivali 🙂 Glasajte za svoje favorite i izborite se da ova sjajna nagrada ode u PRAVE ŠAPE. Kandidati su na linku ROYAL PET FINALE!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0