Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Milica je spasila život Sari, koja je živela na ulici. Sada...

BEOGRAD: Milica je spasila život Sari, koja je živela na ulici. Sada je VREME da se rastanu!

0
PODELI
živela na ulici petface

Sara je, do tog dana bezimeni pas, živela na ulici! Bila je sama, napuštena, tužna. Taj dan za mešanca crno – bele boje bio je presudan. Ugledala ga je Milica Dimitrijević i doslovno pokupila.

– Doveli smo je kući, očistili od spoljnih parazita i pružili joj zaštitu i ljubav. Ima oko 3, 4 meseci i vrlo je umiljata, kaže Milica za naš portal.

živela na ulici petface

Iako nije zahtevan pas, Sari (kako ju je Milica nazvala) je ipak potreban neko sa kim će svakog dana šetati, igrati se,.. Milica nažalost tog vremena nema, a jako joj je žao što svakog dana mora da ostavi Saru u stanu. Zato je odlučila da pokuša da joj pronađe vlasnika, sa kojim će hvatati ove prve prolećne zrake sunca.

KRUŠEVAC: Spašen pas koji je uplašen, pored puta, čekao vlasnika koji ga je izbacio!

živela na ulici petface

– Deluje kao mešanac nekog lovačkog psa, a takav joj je i karakter – živahna je, voli da se igra kako sa ljudima tako i sa drugim psima, dosta trči ali se na prvi poziv vraća nazad. Instinktivno zna da donese i poentira. Ukoliko mislite da bi Sara bila pravi izbor za vas, možete da nas kontaktirate u bilo koje doba. Ova devojčica u sebi ima puno života i ljubavi u sebi i spremna je da bezrezervno pruža radost i sreću svima oko nje, dodala je za kraj Milica.

Dalmu je neko polio kiselinom. Zahvaljujući divnim ljudima oporavila se i TRAŽI DOM!

živela na ulici petfacePogledajte dobro ovu umiljatu njuškicu, pa ukoliko poznajete nekoga ko bi želeo baš takvig ljubimca – kontaktirajte Milicu na FACEBOOK PROFILU!

Ono što svakako možete učiniti za nju je SHARE, jer se tako njena šansa za novim domom UVEĆAVA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime