Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Vesna obukla smrznutom psiću roze džemperić i spasila mu život!

BEOGRAD: Vesna obukla smrznutom psiću roze džemperić i spasila mu život!

0
PODELI
život petface

Beograđanka Vesna  Sladojević je doslovno spasila život jednom smrznutom psiću u Bulevaru kralja Aleksandara, u Beogradu. 😉 Naime, Vesna j eprvo na svom Tviter nalogu apelovala na sve da joj pomognu da skloni psića koji tužno i u strahu leži ispred jene prodavnice u pomenutom Bulevaru.

– Niko neće da ga pusti ni u zgradu, ni u radnju, a njemu je veoma loše. U Zoohigijeni se ne javljaju, napisala je Vesna ispod fotografija koje je postavila na svom nalogu.

Prolaznik se odrekao sendviča i džempera zarad napuštene kujice!

život petface

Nakon 15 minuta stigli su u pomoć, pa je tužni psić dobio prvu pomoć, ali i novu odeću, roze džemperić i ćebe u kojem će mu sada biti toplije.

RASPLAKAO I NAS: Siromašni dečak bez cipela koji živi na ulici – skinuo majicu i obukao psa!

– Dragi narode, uspeli smo da spasemo psa! Hitna služba Zoohigijene je izašla, pružila mu prvu pomoć jer je bio povređen i odnela ga na toplo, obavestila je Vesna sve koji su se uključili i apelovali za pomoć!

život petface

Vesna, ali i svi ljubitelji životinja se nadaju da će mališa iz Zoohigijene otići u pravi dom, pun topline i ljubavi!

– Imam 3 mačke u kući i 12 u zajedničkom dvorištu. Za sada sve u dobrom stanju. O ovim lutalicama brine nas najmanje šestoro. Nije sve crno, dodala je Vesna za kraj, a mi njoj poručujemo: VELIKO HVALA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime