Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Goran sutra šiša, a sav prihod daje napuštenim životinjama!

NOVI SAD: Goran sutra šiša, a sav prihod daje napuštenim životinjama!

0
PODELI
životinjama petface

Za pomoć napuštenim životinjama Goran je odlučio da uradi nešto krajnje kreativno i inovativno! 😉

Naime, sutra, u subotu, 1. oktobra od 16 časova, otvara se novi salon Frizerska Radionica Augustinov u novosadskoj ulici Dunavska 6.

Sav prihod od šišanja biće uplaćen za troškove lečenja pasa iz organizacije Ljubitelji zivotinja Beocin! Naime, kako su napisali, sve je počelo od tužne priče o Žuži, psu koji je nesrećno završio svoju borbu sa štenećakom, a sve je počelo u Beočinu gde, kršeći zakon, firma Avenija MB odnosi životinje i vraća ih retko, a često bolesne i iznemogle! Osim Žiže, zaraženi su još neki psi koji su bili u pomenutoj „Aveniji MB“!

KRALJEVO: Udomio si mešanca? Dovedi ga na humanitarnu izložbu!

– Nažalost, Žužin kraj nije bio i kraj loših i tužnih događaja. Naime, još dva psa koja su bila smeštena sa njom su bila pozitivna na štenećak i oba su, i pored pružene terapije, uginula. Naša grupa je tek u povoju ali dajemo sve od sebe i iako nas je malo, ulažemo svu svoju energiju i sredstva da bismo se izborili protiv ove nepravde i da bismo napuštenim životinjama na ulicama pružili šansu za dostojanstven život.

životinjama petface

Pokušavamo da im obezbedimo hranu, smeštaj i veterinarsku negu, a veterinarskih troškova je bilo poslednjih nedelja više nego što smo sami mogli da platimo. Žužin dug je skoro isplaćen (ostao je još dug od 600 dinara), ali smo u međuvremenu dali još 5.000 dinara za serum druge zaražene kujice a pokušaćemo da isplatimo još deo duga za ta dva preminula psa, napisali su iz ove organizacije.

BRAVOOO: „Riblja čorba“ pravi humanitarni koncert za napuštene pse u Nišu!

Tako je i Goran odlučio da pritekne u pomoć! Naime, odlučio je da svoj novi salon simbolično otvori jednim humanitarnim šišanjem. Sav iznos biće uplaćen za napuštene životinje iz Beočina!

– Pozivamo vas sve da dođete u ovaj interesantni prostor, da se stavite “pod lupu” Goranovog oštrog oka i ošišate se onako kako ste oduvek želeli a niste smeli da tražite od vašeg frizera. Žensko šišanje će biti 900 dinara, a muško 450. Ukoliko želite da pomognete a nemate toliko mogućnosti, ubacite u kutiju koliko možete, važno da je od srca, rekli su organizatori.

Vidimo se u subotu od 16h, a sve zainteresovane molimo da pišu na stranici EVENTA kako bi zakazali svoj termin šišanja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.