Naslovna VESTI PSI Popularni glumac u kampanji za napuštene pse: “NAMA NIJE HLADNO, ALI NJIMA...

Popularni glumac u kampanji za napuštene pse: “NAMA NIJE HLADNO, ALI NJIMA JESTE”!

0
Zoran Pajić petface

Glumci Milan Marić, Petar Benčina, Slaven Došlo, Zoran Pajić, Miodrag Dragičević, kao i legendarni vaterpolista Dejan Savić osim što važe za jedne od najboljih u svom poslu, sigurno su jedni i od najomiljenijih javnih ličnosti u Srbiji. Od pre neki dan, zasigurno su dobili i veću pažnju i naklonost SVIH LJUBITELJA ŽIVOTINJA! 🙂

Poznati hrvatski glumac, Slavko Sobin, na crveni tepih sa UDOMLJENIM PSOM!

Naime, akcija koju su pokrenuli “Blic” i Portal “Žena” pod nazivom DO PASA ZBOG PASA ima za cilj da skrene pažnju ljudima da pas nije igračka koja se poklanja detetu dok mu ne dosadi, već član porodice. Takkođe, akcija želi da skrene pažnju svima da je besmisleno kupovati pse, kada znamo da u azilima širom Srbije na svoj dom čekaju hiljade pasa.

Zoran Pajić petface

Akciji su se pridružili muškarci sa naše javne scene, a svaki od njih daće vam razlog više da, ukoliko već želite psa, prošetate do azila umesto do odgajivačnice i tamo pronađete vernog pratioca koji će na vašu ljubav uzvratiti desetostruko većom.

Prvi od šest veličanstvenih u akciji DO PASA ZBOG PASA je glumac Zoran Pajić, čuveni Nikola Isidorović iz megapopularne serije “Istine i laži”.

Glumac Andrija Kuzmanović: “Obožavam pse, a napuštene posebno. Udomio sam ih na stotine”

-Ovom akcijom želimo da podsetimo ljude da pas nije igračka koja se poklanja detetu dok mu ne dosadi, već član porodice. Neki od njih nikada nisu imali prilike da nauče šta znači imati dom i čoveka koji ih voli, a drugi su bili još nesrećniji i sve to imali, pa onda izgubili, napisao je popularni glumac na svom Instagram profilu!

BRAVOOOOO LJUDI, BRAVO ZA AKCIJU, BRAVO I ZA NAŠE SJAJNE MUŠKARCE koji ovom akcijom skreću pažnju javnosti!

Izvor, Foto: zena.blic.rs; instagram.com/orangezo

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.