Naslovna VESTI PSI UGLEDAJMO SE NA NJIH: Pančevci napravili JOŠ 11 kućica za napuštene životinje!

UGLEDAJMO SE NA NJIH: Pančevci napravili JOŠ 11 kućica za napuštene životinje!

0
11 kućica za napuštene petface

Novih 11 kućica za napuštene životinje grada Pančeva. Da ovi divni i humani ljudi treba da postanu primer svima nama, dokazali su još jednom i to ovog vikenda kada su vredno radili na izradi novih 11 kućica za napuštene kuce i mace.

– Društvo Prijatelja Životinja “Ljubimci” ponovo je organizovalo akciju pravljenja kućica za napuštene životinje u zgradi gradske uprave Grada Pančeva. Vredni volonteri napravili su 11 kućica za napuštene – od onih manjih do većih, pa i dvosobnih, rekao nam je Ivan Kurajov.

11 kućica za napuštene petface

Pre ovih kućica postavljeno je preko 50 skloništa za ulične kuce i mace u toku ovih ledenih zimskih dana. O tome smo vam već pisali:

U Pančevu postavljene prve kućice za napuštene pse i mačke!

Iako su uradili, moglo bi se reći, mnogo više nego sve opštine u Srbiji zajedno po pitanju zbrinjavanja napuštenih životinja, Pančevci tu nisu hteli da stanu već su i ovog vikenda vredno i marljivo radili na novim skloništima za životinje.

11 kućica za napuštene petface

– I ove kućice će biti postavljene na različitim lokacijama po gradu, a nekoliko njih je i dalje neraspoređeno. Stoga, pozivamo naše sugrađane da nam pošalju predloge za mesta gde ima napuštenih pasa ili mačaka. Mnoge kućice koje smo postavili nakon prošlogodišnje akcije i dalje služe kao skloništa za brojne životinje, pa se nadamo da će i ove nove potrajati, rekao je Ivan.

Pročitajte još:
PANČEVO: Otvorena prva „pet friendly“ škola u Srbiji!

Osim volontera koji su vredno i aktivno učestvovali u izradi kućica, Pančevci su ovog puta imali i jednog posebnog pomoćnika 🙂

11 kućica za napuštene petface
Specijalni pomoćnik 🙂

BRAVO, još jednom i nadamo se da ćete podstaći i ostale opštine u Srbiji da se ugledaju na vas i priključe akciji! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBIMAC INTERNET ZAJEDNICE: Počinje Izbor za ONLINE PETFACU!
Sledeći tekstPogledajte kako su vatrogasci spasili psa iz jezera u Zrenjaninu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime