Naslovna VESTI PSI Upoznajte Bojanu, koja sa 14 godina ima samo jedan cilj – DA...

Upoznajte Bojanu, koja sa 14 godina ima samo jedan cilj – DA POMOGNE I ZBRINE SVE ŽIVOTINJE!

0

Bojana ima samo 14 godina. O sebi i svojim plemenitim podvizima ne voli da priča, pa umesto nje to rado čine jneni prijatelji. Našoj redakciji se javila njena prijateljica Biljana Anteska, sa željom da više ljudi upozna Bojanin rad, ljubav prema životinjima i ogromno srce koje ima!

-Moja drugarica, Bojana, mnogo voli životinje. Uvek im pomaže, a za to vrlo često dobija kritike od strane drugih tinejdžera. Zato sam mislila da joj napravimo iznenađenje, da objavite njenu priču i njenu ljubav prema životinjama, kaže nam Biljana!

14 godina petface

Bojanina neizmerna ljubav prema psima i macama, javila se jednog dana, kada je uzela macu sa ulice pre oko 8 godina. Ubrzo potom, postaje član lokalne organizacije za spašavanje i brigu o živtonjaam “Saving Macedonian Straus” (Animals Voice), gde zajedno sa ostalim članovima brine o više od 200 pasa i maca.

VIDEO: Devojčica u suzama prima najbolji rođendanski poklon ikada – PSA!

-Sa samo 14 godina svakodnevno pomaže u azilu, hrani pse sa ostalim aktivistima, daje psima potrebne terapije i sve ostalo.  Osim toga, pomaže i napuštenim životinjama na ulici, brine o njima, neguje ih, leči, kaže nam Biljana.

14 godina petface

Bojana je naravno i udomila psa, i to onog za kojeg su joj javili da će ga baciti u reku. Kada je čula to, odmah je otrčala po njega i on je postao nejn ljubimac!

14 godina petface

-Osvojila je i nekoliko nagrada u kvizovima o životinjama! Za vreme letnjih i zimskih raspusta, ona uživa tako što pomaže životinjama, ali i motiviše druge da čine isto, dodaje Biljana za kraj!

Ova mačka je zaslužna što autistična devojčica pliva, slika, ŽIVI!

14 godina petface

Pa šta mi da dodamo na krjau ovakve priče, osim DEVOJČICE, NAŠ NAKLON!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČITAJU NAS KAO KNJIGU: 5 stvari koje psi mogu da OSETE KOD LJUDI!
Sledeći tekstPOSAO IZ SNOVA: Traži se osoba koja će živeti na grčkom ostrvu i brinuti o 55 maca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime