Naslovna VESTI PSI 14 neobičnih prijateljstava u životinjskom svetu koja su obeležila ovu godinu

14 neobičnih prijateljstava u životinjskom svetu koja su obeležila ovu godinu

2

14 neobičnih prijateljstava: Godinu koja je na izmaku, polako zaključujemo i svi pogledi su nam okrenuti ka nadolazećoj 2016. Ipak, ne bi bilo pravedno prema tekućoj godini da je tek tako odbacimo i da joj se ne zahvalimo na svemu što nam je donela. U skladu sa tim, za vas smo pripremili jednu listu i to ne bilo kakvu, već listu najneobičnijih prijateljstava u životinjskom svetu koja su obeležila ovu godinu.

Dakle, na listi se nalazu 14 parova. Njihove priče su različite – neke je spojila slučajnost, neke namera vlasnika, ali jedno sigurno je to da su oni svi od reda  – apsolutno neodoljivi.

Pročitajte još: SMEJAĆETE SE SA NJIM: Dečak upoznaje dva nemirna šteneta i ne prestaje da se smeje! (VIDEO)

Sledećih 14 posebnih i neobičnih spojeva, obeležili su godinu za nama, a zahvaljujući uticaju društvenih mreža stekli su neverovatnu popularnost.

  1. Puka i Lari – ovaj tandem sačinjavaju mešanac buldoga i jedna preslatka kornjača. Oboje su udomljeni 2011. godine, a od tada između njih se razvila čvrsta veza, koja jača iz dana u dan.

14 neobičnih prijateljstava petface2. Papet i Puf se nalaze na drugom mestu ove naše liste, a o njima smo nedavno pisali. U pitanju su mačka i gušter, koji se doslovno ne odvajaju jedno od drugog.

3. Gas i Valas su šarmantni dvojac koji sačinjavaju mačak i flamanskog kunića. Njih dvojica su toliko bliski da su čak počeli i da liče.

4. Komari i porodica feretki – Priča o ovoj neobičnoj družini nam stiže iz Japana. U pitanju je mačka Komari koju su vlasnici uzeli kada je ona imala samo pet nedelja. Od tada je ona često bila bolešljiva. Pored toga, ova maca je izražavala snažnu potrebu za pažnjom i ljubavlju. Kada su joj vlasnici ovu želju uslišili i u dom doveli šest malih feretki, među njima se momentalno razvila snažna veza.

14 neobičnih prijateljstava petface5. Kago i Kumbali – oba mališana su mladunci. I kod njih baš ništa ne bi bilo neobično da Kago nije retriver, a Kumbali gepard. Mališani su praktično od rođenja upareni u jednom zoološkim vrtu u Americi, a od tada su oni nerazdvojni.

Pročitajte još: VREME JE DA SE ISTOPITE OD SLATKOĆE: Vali je najpopularniji kunić na svetu! (FOTO)

6. Pampkin, Oreo i Tofi – I o ovom prijateljstvu pisali smo ne tako davno. Ovaj trojac sačinjavaju dva psa i jedan rakun. Ili možda bolje da kažemo tri psa?! Naime, rakun Pampkin je usled mnogo vremena koje provodi sa svojim najboljim prijateljima, počela da se ponaša kao jedan od njih.

7. Fuku-čan i Marimo – ova neobična imena nose dve mališanke. U pitanju su sova i mače, a sam pogled na njih dve dovešće do toga da se stvarno istopite od slatkoće.

14 neobičnih prijateljstava petface

8. Sidni i OskarPile i mače su još jedan od primera da prijateljstvo ne poznaje granice. Sidni, preslatko pile, iz nekog razloga, najlepše se oseća kada se zavuče ispod svog najboljeg prijatelja.

14 neobičnih prijateljstava petface

9. Moric i Leonardo DiKacio – Da,da…..vrlo dobro ih se sećate. U pitanju su prase i mačka, a na njihovo prijateljstvo niko nije ostao imun, a fotografije njihovog maženja pred spavanje, obilazile su svet i po nekoliko puta.

10. Oziris i Rif – fotografije koje njih dvojicu prikazuju kao najbolje prijatelje, preplavile su Instagram. Oni su pas i pacov, a svaki budan trenutak njih dvojica provode jedan pored drugog.

14 neobičnih prijateljstava petface

11. Lola i jarići – Lola je čivava koje svoje dragoceno vreme troši isključivo sa svojim najboljim prijateljima – jarićima. Naime, ovaj trojac najviše uživa u momentima koje provode u dvorištu, igrajući se najrazličitijih igara.

12. Poki i Pufito-ovaj, možda i najneobičniji tandem sačinjavaju jež i hrčak . Njihovi vlasnici kažu da su njih dvojica nerazdvojni, a ukoliko želite da se uverite da je to zaista tako, potražite ih na Instagramu.

13. Piksel i Klaud-u pitanju su ponovo jedna mačka i jedno prase. Oni se su najbolji drugari, a kao takvi, i oni imaju neraskidivu vezu.

14. Bob, hrčak i papagaji – ako ni za koga od naših prethodnih parova sa liste, do sada niste čuli, verujemo da ste ovu veselu ekipu negde do sada videli. U pitanju su Bob i drugari, pas, hrčak i papagaji.

Nadamo se da se niste istopili od ovoliko slatkoće na jednom mestu. Samo smo želeli da smo vam ovom listom ulepšali i dan i godinu. Još više se nadamo da i vi imate nekog neobičnog prijatelja, sa kojim ste razvili kvalitetnu vezu bez obzira na sve razlike koje vas dele.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI BEOGRAD: Dve Beograđanke spasile šest pasa, vezanih lancima, okruženih izmetom!
Sledeći tekstNOVI DOKAZI: Mame psi ne zaboravljaju svoje štence ni kad ih napuste!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime