Naslovna VESTI PSI Haski 15 godina držan u nehumaim uslovima, na lancu i bez nege!

Haski 15 godina držan u nehumaim uslovima, na lancu i bez nege!

0
haski 15 godina petface

15 godina na lancu, po kiši, vetru, hladnoći, vrućini. Usamljen i zanemaren od svoje porodice, haski po imenu Klaud, verovatno bi i uginuo da se čudom nije desila jedna nesreća. Naime, krov kuće se urušio i kada je došla pomoć ljudima, videli su i starog i jadnog psa na lancu.

Iako Pensilvanija ima stroge zakone o zaštiti životinja, ova porodica ih je sve prekršila. Klaud je ceo svoj život proveo na lancu, a ulazak u kuću mu nije dozvoljen bio NIKADA! Živeo je u dvorištu, iza kuće, u jezivim uslovima, a okolina je bila prekrivena izmetom. Pas sa prljavom i zapetljanom dlakom, izraslinom na nozi, slomljen iznutra i gluv. Imao je malenu kućicu, sa slomljenim krovom, koja je predstavljala veću opasnost nego pomoć za psa!

15 godina petface

Spasitelji su ga odmah izvukli odatle, a bili su šokirani njegovim čudnim ponašanjem, jer kako kažu – nije se ponašao kao pas. Nezainteresovano je posmatrao kako dani prolaze, a kada je jedna porodica odlučila da ga udomi – bio je zbunjen i na sam pojam doma!

OSIJEK: Vlasnik BRUTALNO PRETUKAO SVOG PSA i ne oseća se KRIVIM!

15 godina petface

Klaud je bio zbunjen, rušio je stvari po kući i nije znao šta da radi i kako da se ponaša. naravno da smo se uplašili kako to neće funkcionisati, ali smo odlučili da ga ostavimo na miru, da vidimo šta će se desiti, objasnili su Klaudovi tadašnji udomitelji!

Afroditu su pronašli sa lancem, usečenim u vrat, jer je još kao štene bila vezana!

Polako je siroti pas počeo da se opušta i jednog dana je svom novom vlasniku prišao i čekao da ga pomazi. Ovo je bilo neočekivano, ali su svi bili srećni, jer je to bio veliki korak za njega. Od tog dana svaki dan je bio sve bolji za sve.

15 godina petface

U ovoj porodici ima još šest pasa, koji su puno pomogli u rehabilitaciji starog haskija, no nažalost ovde je mogao ostati samo privremeno. Ovom psu se sreća ipak počela osmehivati, jer su se vrlo brzo javili ljudi zainteresovani da mu pruže pravi dom.

15 godina petface

Pas je dobio novo ime – Titus, a sada uživa u šetnjama koje nikada nije imao, uživa u ljubavi, uživa biti deo porodice!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKo napusti psa, biće kažnjen: Za šest godina napušteni psi napali 77.500 ljudi, odšteta višemilionska!
Sledeći tekstKRUŠEVAC: Rea je u minut čekala Mariju, svakog dana, a onda se izgubila…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime