Naslovna VESTI PSI DA NE POVERUJEŠ – Žena 173 puta pucala u svoje pse!

DA NE POVERUJEŠ – Žena 173 puta pucala u svoje pse!

0
Upucani psi

Postoji mnogo načina kako da utičete na ponašanje svog psa. Različite metode utiču na različite pse. Međutim, zlostavljanje sigurno nije način koji treba primenjivati. Zato što je bila nemoćna da promeni neke „loše“ navike svojih pasa, ova žena je 173 puta pucala u svoje pse. Zbog ovakvog mučenja pasa je uhapšena.

Upucani psi

Prvi put, policija se pojavila na pragu Džejmi Kujave posle prijave komšije koji je izjavio da je čuo ispaljivanje hitaca iz vazdušnog oružja i bolno cviljenje pasa iz susednog dvorišta. Prilikom ispitivanja, Kujava nije mogla da pruži dokaze o vakcinaciji dva psa, a policajac je primetio povrede na nogama jednog psa. Zla vlasnica je izjavila da su rane nastale prilikom tuče dva psa a da ona ne poseduje vazdušnu pušku.

Pročitajte i ovo: TEŽAK VIKEND – Pas Koda spasao dve osobe za tri dana!

Upucani psi

Policija joj je dala rok od 10 dana da pse vakciniše i obezbedi veterinarsku pomoć povređenom psu. Službenici za kontrolu životinja su malo poranili sa kontrolom pa su ženu obišli još tri puta tokom roka koji je dobila da postupi po nalogu. Pošto nije bilo promena, i pošto je objasnila da nema novca da obezbedi veterinarsku pomoć, gospođa Kujavo je predala pse službi.

Upucani psi

Pročitajte i ovo: NIKADA GA NIJE ZABORAVIO! – Policajac SPASAO zlostavljano štene, a onda ga i USVOJIO!

Tada su psi pregledani od strane veterinara pa se otkrila šokantna istina. Rendgenski snimci su pokazali prisustvo velikog broja olovnih kuglica u nogama oba psa. Veterinari su izbrojali čak 173 kuršuma. Odmah po otkrivanju ovih dokaza, Služba za kontrolu životinja je oduzela i ostale životinje iz kuće Kujave. Tri mačke, ptica, jedna feretka i još jedan pas sada su na sigurnom.

Upucani psi

Potom je policija uhapsila Džejmi Kujave pod optužbom za okrutnost prema životinjama. Prilikom ispitivanja iznela je zastrašujuće podatke. Pucala je na pse kako bi ih sprečila da kopaju rupe ispod dvorišne ograde kako bi pobegli iz dvorišta. Sve je to trajalo gotovo 2 meseca.

Upucani psi

Ovako surov i okrutan način obuke i dresure je nezamisliv, ali nekim ljudima očigledno svašta pada na pamet. Ova žena se nikada nije zapitala: Zašto njeni psi pokušavaju da pobegnu?

Izvor:  ijr.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime