Naslovna VESTI PSI PRESTRAŠNO! – 19-godišnjak klao psa pa se hvalio na društvenim mrežama

PRESTRAŠNO! – 19-godišnjak klao psa pa se hvalio na društvenim mrežama

0
mladić klao psa

Policija je veoma brzo reagovala u ovom slučaju mučenja životinja. Samo nekoliko sati pošto je 19-godišnji Angel Ramos postavio snimak na kome se vidi malena čivava u mukama oni su ga uhapsili.

Ovaj mladić je objavio snimak jezivog čina mučenja psa na kome se vidi čivava sa užasnom ranom na vratu koja pokušava da dođe do vazduha. Za to vreme on je opisivao kako je mučio psića.

mladić klao psa

Pročitajte i ovo: ČIN MONSTRUOZNOG UMA – Izbacio kuju sa štencima, a onda pokušao i da ih otruje!

Policija je ubrzo dobila prijavu i pronašla adresu na kojoj se nalazi mladić koristeći inormacije sa naloga društvene mreže koju je koristio Angel. Prilikom hapšenja našli su sveže tragove krvi na njegovoj odeći i nekoliko posekotina na rukama. Tokom daljeg pretresa stana, u spavaćoj sobi su pronašli i štene čivave koja je bila teško povređena. Čini se da je ovaj monstrum kuče klao. Čivava je bila stara između četiri i šest meseci i imala je veliku razderotinu na vratu. Bila je u kritičnom stanju.

mladić klao psa

DVA ŠTENETA UDOMLJENA, OSTALO – NAJSLAĐE! – Kada su ih našli bili su na ivici smrti.

Jadni pas je odmah prebačen u veterinarsku kliniku. Nađalost, veterinari nisu mogli da joj pomognu. Maleni pas nije preživeo surovo mučenje.

mladić klao psa

Istražitelji su u kući pronašli još neke ilegalne naprave za mučenje pa je Angel Ramos optužen za okrutnost prema životinjama i ilegalno posedovanje oružja. Nažalost, ovaj 19-godišnjak je pušten nekoliko kasnije da bi se branio sa slobode. Pitanje je šta će učiniti sledeće.

Izvor:  tag24.com Foto:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDVA HEROJA SPASLI PENZIONERA OD UTAPANJA! – Hugo nije hteo da ode.
Sledeći tekstU REDAKCIJU JE STIGAO DEMANTI! – Objavljujemo ga u celini

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime