Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNIH 20 MILIONA PREGLEDA: Psić, kog su pronašli u kontejneru, uživa u...

NEVEROVATNIH 20 MILIONA PREGLEDA: Psić, kog su pronašli u kontejneru, uživa u kupanju!

0
20 MILIONA petface

Ako bi vam neko rekao da jedan video ima PREKO 20 MILIONA PREGLEDA, a da nije “Despasito” – šta biste pomislili? Nije ni Biber, nije ni Kardašijan klan, već JEDAN PSIĆ. I to jedan koji je spašen iz kontejnera 😀

Svi mi koji imamo pse znamo da ima onih koji VOLE kupanje, ali i oni koji na samu pomisao vode – beže glavom bez obzira! Kad god njihovi vlasnici spomenu tu aktivnost, oni će se sakriti ili jednostavno nestati iz prostorije.

Kupanje pasa: Kako da kupanje pasa ne bude bauk?

Međutim, ovi iz prve grupe – takozvani obožavatelji vode – toliko ponekad uživaju u istoj, da na puštanje vode iz česme oni počnu vrteti repićem! E pa, ovaj PSIĆ definitivno spada u ovu kategoriju, ali možda i nju prevazilazi svojim žuivanjem u kupanju!

Prvo, on nije imao tako lepu prošlost! Njega i njegove sestrice pronašli su u kontejneru kada su imali samo dve nedelje! Zahvaljujući Klari, izgleda da su loši dana njihova daleka prošlost! 😉 Ona ima samo jedan zadatak – da brine o njima, da ih neguje, hrani, kupa. Tako je došla na ideju da kupanje jednog od njih snimi, ne sluteći da će pobrati PLANETARNE SIMPATIJE!

Dakle, za jedan video od 20 MILIONA PREGLEDA potreban vam je jedan ovakav slatkiš! UŽIVAJTE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPETLOVO BRDO: Osvanuo video na kome čovek tuče psa!
Sledeći tekstPOŽELITE MU DOBRODOŠLICU: Zoo vrt u Beogradu bogatiji za bebu američkog bizona!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime