Naslovna VESTI PSI DISKRETNI HEROJ: Ova žena je spasila i zbrinula preko 200 pasa! (VIDEO)

DISKRETNI HEROJ: Ova žena je spasila i zbrinula preko 200 pasa! (VIDEO)

0
200 pasa petface

Jedva čekamo da sa vama podelimo našu narednu priču koja nam dolazi iz daleke Južne Koreje. Govorićemo vam o jednoj nadasve humanoj dami, koja sama brine o preko 200 pasa sa svojom skromnom platom.

Pročitajte još: KAKVA ŽENA: Platila 1.000 evra da bi spasila pse namenjene festivalu mesa u Kini!

Inače, ono što moramo da napomenemo pre nego što se upustimo u pripovedavnje o ovoj plemenitoj ženi, je da je u Južnoj Koreji tek odnedavno zaživeo trend držanja pasa kao kućnih ljubimaca. Tradicionalno, oni su smatrani izvorom mesa. Nasuprot uvreženim običajima i kulutri, Jung Miong Suk troši svoje vreme, novac, energiju i trud da poštedi ove mališane ove okrutne sudbine. Da je njena misija i više nego uspešna govori i podatak da Jung trenutno brine o preko 200 pasa.

200 pasa petface

Kako javlja Asošijeted Pres, ova dama se svojim nesebičnim zadatkom bavi poslednjih 26 godina. Za sve to vreme, Jung je bila primorana da se seli čak sedam puta, budući da njene komšije nisu imale razumevanja za njene štićenike.

Pročitajte još: Hranjenje 580 pasa za Sašu Pešića je svakodnevnica i izgleda OVAKO! (VIDEO)


Ova dama, koja ima punih 61 godinu, pse je uglavnom sklanjala sa ulice, ali ih je i otkupljivala od restorana i farmi mesa sopsvenom ušteđevinom. Možda ovaj podatak i ne bi bio čudan da Jung ne radi kao čistačica. Uprkos njenim skromnim primanjima, njeni ljubimci izgledaju kao dobro zbrinuti i uhranjeni psi.

Pročitajte još: NEVEROVATNO: Silvana je žena koja u kući živi sa 122 mačke!

Ljudi me često pitaju zašto se sredovečna siromašna žena poput mene stalno smeje. Jednostavno je – fokusirana sam na svoje bebice, zdrava sam i ispunjena, to mi je dovoljno, rekla je ova nesvakidašnja dama.

Sigurni smo da njen zadatak nije ni najmanje lak, jer briga o 200 pasa je težak i odgovoran zadatak. Isto tako verujemo da ovoj dami za sreću zaista ne treba više, od ljubavi koju od svojih mališana dobija zauzvrat. Ona je heroj svojim psima, ali i svima nama koji smo imali sreće da ovu priču čujemo.

Pogledajte VIDEO: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Preslatki pas, Tomi, ne želi da se vozi u automobilu ukoliko ga Adam ne drži za šapu!
Sledeći tekstEvo kako iz ugla psa izgleda trenutak kada ga vlasnik ostavi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime