Naslovna VESTI PSI Gradonačelnik Zaječara ODRŽAO OBEĆANJE: Prvih 24 kućica za napuštene SPREMNE!

Gradonačelnik Zaječara ODRŽAO OBEĆANJE: Prvih 24 kućica za napuštene SPREMNE!

1
24 kućica za napuštene petface2

24 kućica za napuštene kuce i mace na teritoriji grada zaječara, spremne su za isporuku. Obećano – ispunjeno 🙂 Naime, gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, prethodnih dana okupirao je dršutvene mreže i to smao iz jednog razloga – pokrenuo je akciju “KUĆICA ZA LUTALICE”!

Kako je tada i obećao da će se zdušno pobrinuti da za ovaj projekat obezbedi donatore” – gospodin Ničić je isto obećanje upravo i ispunio i prvih 24 kućica za napuštene SPREMNE su za isporuku! To je potvrdio i na svom zvaničnom Facebook profilu.

PROČITAJTE I:

Pokrenuli smo akciju – SKLONI NAPUŠTENOG PSA SA ULICE – a evo kakve su nam fotografije stigle!

– Prvih 24 kućica za napuštene pse, obezbeđene preko GU Zaječara, pripremljene za isporuku. Akcija se nastavlja i do sada je u Udruženju “Beta”, od donatora, sakupljeno preko 60.000 din (oko 5 kućica). Danas su još tri velike kompanije, koje posluju na teritoriji grada, obećale uplatu/kupovinu između 3 i 5 kućica, rekao je Gradonačelnik.

24 kućica za napuštene petface2
facebook.com/bosko.nicic

On je, kako je napisao, zadao i CILJ – bar 50ak kućica do Nove godine!

Akciju nastavljamo i molimo prevoznike koji imaju prazne “ture” (kombi, kamioni i slično) na relaciji Barajevo – Zaječar da nam pomognu oko transporta istih. Unapred VELIКO hvala, napisao je za kraj!

Mi dodajemo VELIKO BRAVO i želimo da se gradonačelnici svih gradova u Srbiji ugledaju na gospodina Ničića! Hajde, evo – mi vas izazazivamo 🙂

1 KOMENTAR

  1. Ova divna vest zvuci kao bajka! Dvaput procitah i izvor teksta i sam tekst da se uverim. Bravo, dobri covece! <3

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.