Naslovna VESTI PSI 25.000 DINARA NEDELJNO ZA PSE! Ljubav ne zna za cenu!

25.000 DINARA NEDELJNO ZA PSE! Ljubav ne zna za cenu!

0

Ljubav očigledno ne zna za cenu u slučaju Kler Mather iz Zapadnog Jorkšira, bar kada se radi o psima. Ova majka troje dece živi sa porodicom okružena sa još 13 pasa i to kakvih. 10 irskih vučjih pasa – zvanično su to najviši psi na svetu, i bele švajcarske ovčare treba ozbiljno hraniti.

VRBAS: POZNATI ZLOSTAVLJAČ ŽIVOTINJA, SMISLIO NOVU PODLOST!

Svog prvog psa Kler je udomila pre osam godina i od tada se njen čopor stalno uvećava. Trenutno veći deo svog dana provodi brinući se o ovim gromnim psima. To podrazumeva šetnje, negu a pre svega hranjenje.

RASPISANA NAGRADA ZA INFORMACIJE O UBICI PSA

Možete li da zamislite: hranjenje ovih gigantskih pasa nije nimalo jeftino. Kler troši preko 200 funti nedeljno kako bi zadovoljila apetit svojih ljubimaca. Neki bi pomislili da je Kler pomalo luda, ali za nju i njenu porodicu to nije problem. Kako bi psi imali više prostora oni su se čak preselili iz grada u kuću. Ipak, pošteno je reći da se radi o možda najrazmaženijim čudacima na svetu.

Kler kaže: „Oni imaju svoju kuhinju, kupatilo i dnevnu sobu.“ Naravno, ljudi je često potpuno zaprepašćeno gledaju kada ide u šetnju sa svojim ljubimcima. Njoj to ni malo ne smeta: „To je naš život i ne bi smo ga nizašta menjali.“ – dodaje. Neki bi rekli: lako je njima kada mogu da odvoje više od 100.000,00 dinara samo za hranu svojih pasa!

Izvor: wamiz.co.uk

pas ljubimac

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRAMOTA! Novi vlasnici kuće izbacili psa na ulicu
Sledeći tekst„DIVLJE“ MAČKE TRAŽE POSAO! Sjajan pogram „zapošljavanja“ neprilagođenih ljubimica