Naslovna VESTI PSI NAJSLAĐA GALERIJA IKADA: 3 haskija i mačka pokorili su internet! (FOTO)

NAJSLAĐA GALERIJA IKADA: 3 haskija i mačka pokorili su internet! (FOTO)

0
3 haskija i mačka petface

3 haskija i mačka: Ono što o nama znate je da obožavamo priče o prijateljstvima među životinjama, ali i one događaje koji imaju srećan završetak. Naša današnja priča je upravo to – jedna mačka je uspela da preživi zahvaljujući jakom prijateljstvu sa neobičnom ekipom.

Pročitajte još: PREDIVNO: Rakun živi u kući sa dva psa i misli da je jedan od njih!

Pre samo nekoliko meseci, mače Rozi se borilo za svoj život. Naime, ono je rođeno u veoma lošem stanju i izgledi da će preživeti bili su veoma mali. Vlasnici su zbog toga bili i više nego zabrinuti.

Kao što smo rekli, prognoze za napredak ovog mačeta nisu bile optimistične, ali su je njeni vlasnici uprkos krhkom stanju u kojem se nalazila puštali da se igra sa ženkom haskija – Lilo. Ona nije mogla da ima svoje štence, pa je ovu macu gledala kao svoje mladunče.  Malo po malo, ne samo da je između njih rođena velika ljubav, već je Rozi sada zdrava mačka.

Pročitajte još: LEPOTICA I ZVER: devojčica i pas ulepšaće vam dan!

Ali tu priči nije kraj. Lilo nije jedini haski u ovoj porodici, ali je svakako najzaslužnija za oporavak ove pufnaste lepotice. Naime, u porodici žive još dva psa ove rase, a svi oni zajedno sačinjavaju složnu i preslatku bandu. Rozi ne samo da se uklopila u ovu pseću ekipu, već je njen nerazdvojni deo. Da je sve baš tako kako smo napisali, možete se uveriti tako šte ćete baciti pogled na našu galeriju u kojoj se fotografije 3 haskija i mačke koje će vas potpuno raznežiti.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMalecni Francuski buldog budi svoj vlasnika na najslađi mogući način! (VIDEO)
Sledeći tekstJedan vlasnik je platio oglas, kako bi poslao poruku čoveku koji mu je pregazio psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime