Naslovna VESTI PSI 3 šteneta pit bula koja su bila na ivici smrti, spas su...

3 šteneta pit bula koja su bila na ivici smrti, spas su pronašli jedni u drugima!

0
3 šteneta petface

Koliko god da često pišemo o primerima zlostavljanja i zanemarivanja, uvek se nanovo iznenadimo i rastužimo jednako kao prvi put. Ovoga puta, suze na oči naterala nam je priča o 3 šteneta koja su bila na ivici smrti. Srećom, preživeli su – zahvaljujući međusobnoj podršci i naravno ljudima koji su ih spasili.

3 šteneta petface

Čejs, Hejgen i Klondajk su 3 šteneta pitbula, koji su za kratko vreme svog života propatili više nego većina za svoj celi život. Ovaj siroti trojac je zlostavljan od strane vlasnika. Pored toga, sva 3 šteneta patila su od šuge koja je ostavila veoma teške posledice na njihovoj koži. Oni su srećom oduzeti njihovom vlasniku i odvedeni u Washington Humane Society.

Pročitajte još: DIVNOOO: Napušteni štenci sada čekaju novi dom!

3 šteneta petface

Štene po imenu Čejs bilo je u znatno težoj situaciji u odnosu na druga dva šteneta. Naime, njegova koža bila je teško inficirana, bio je neuhranjen, sa niskom telesnom temperaturom, niskim nivoom šećera i proteina u krvi.

Sreća im se osmehnula i ovaj težak period je iza njih. S obzirom na to da su u dobrim rukama, polako ali sigurno se oporavljaju. Svo troje su pronašli porodice u koje će se preseliti čim potpuno stanu na svoje noge.

Pročitajte još: NAJTUŽNIJI I NAJSREĆNIJI VIDEO: Štenci „pre“ i „posle“ spašavanja sa farme!

3 šteneta petface

Okrutnost prema životinjama bilo koje vrste nikada ne sme biti tolerisana, a mi kao društvo moramo ustati protiv onih koji loše tretiraju životinje, rekla je Lisa Lafontejn, predsednica Washington Humane Society.

 

SREĆNO MALIŠANI!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJednom 68-godišnjaku će ispuniti želju i sahraniće ga sa svojim psom!
Sledeći tekstNAJBOLJI DRUGARI: Pas i kornjača se ne odvajaju nijednog trenutka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime