Naslovna VESTI PSI VELIKA ŽENA: Desa svakog dana sedi na ulici i skuplja novac za...

VELIKA ŽENA: Desa svakog dana sedi na ulici i skuplja novac za 38 odbačene životinje!

2
38 odbačene životinje petface

38 odbačene životinje žive zahvaljujući gospođi Desi Todorović. 36 napuštenih maca i dva odbačena psa, velika Desa čuva na svom placu u Mirijevu!

– U Cetinjskoj ulici sedi Desa Todorović i pokušava da skupi novac za 38 odbačene životinje – 36 napuštene mace i dva odbačena psa. Njih čuva na svom placu u Mirijevu. I kućicu im je napravila, vratanca ima, unutra je ušuškala da ih ne zebe, jer zima ide,… napisala je Jelica Greganović na svom Facebook profilu.

PROKUPLJE: Biljana prodaje cveće, a od novca koji zaradi, brine o napuštenim psima!

Ova divna devojka apelovala je na sve da ukoliko prolaze tuda ne okreću glavu, već – koliko mogu – pomognu gospođi Desi da sakupi novac koji svakodnevno na hladnoći sakuplja.

38 odbačene životinje petface

– Ako prolazite tuda, pomozite gospa Desi, “o psima svi brinu, a mace beskućnice ni ne gledaju…”, dodala je Jelica.

Njen post je postao viralan za vrlo kratko vreme, šerovan je na stotinu puta, a kako možemo zaključiti iz komentara dosta njih se uputilo u ovu beogradsku ulicu kako bi Desi doniralo nešto novca. Međutim, nisu je zatekli tamo, a Jelica ima jedno kratko objašnjenje:

UPOZNAJTE MILANA: Anđeo čuvar napuštenim psima o kojem NIKO NE PRIČA!

– Verovatno je već otišla, hladno je kad se dugo sedi. Pojaviće se ona opet.

Dakle, apelujemo – ukoliko ste u prolazu, stavite koji dinar u njenu kutijicu jer ko zna, možda baš vaša donacija bude dovoljna za danas,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO SA PREKO 7 MILIONA PREGLEDA: Medvedić spašen iz požara ne može da prestane da grli svog spasioca!
Sledeći tekstPETA KAMPANJA: Da li biste popili MLEKO OD PSA? (VIDEO)

2 KOMENTARA

  1. O psima svi brinu,a o maca…pa treba gospodjice Jelice da te je sramota,kada ovako nesto kazes,a ja mogu da kazem ovako PSE SINTERI HVATAJU I UBIJAJU,A MACKE?Sramota da si ovakvu recenicu izgovorila,oni koji se bore za zivotinje ne poznaju i ne priznaju razliku,pomazu svakome kome treba pomoc,ovo tvoje separatisanje,tebi na cast,sramota….

    • Nije mislila u tom smislu.. Mislila je da psima svi pomazu a macama skoro niko,a ova gospodja se bori za sve njih.. mislila je u dobrom smislu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime