Naslovna VESTI PSI Ovaj doberman se satima borio sa 4 kobre otrovnice kako bi zaštitio...

Ovaj doberman se satima borio sa 4 kobre otrovnice kako bi zaštitio svoju porodicu!

0
4 kobre petface

4 kobre: Koliko su psi verni i privrženi svojim vlasnicima nije potrebno naglašavati. Ipak, s vremena na vreme, pojavi se situacija koja svedoči u prilog tvoj tvrdnji, a koja pomera granice lojalnosti kao što je to slučaj sa današnjom pričom.

Pročitajte još: HRABROST BEZ PREMCA: Pas brani vlasnika od smrtonosne zmije! (VIDEO)

Raita Dibakar i njen pas doberman, razvili su duboku i iskrenu vezu, koju će razumeti samo oni koji su svoju ljubav nekada poklonili psima. Ovaj pas je bio toliko brižan i lojalan Raitinoj porodici, da je dao svoj vlastiti život kako bi ih spasao. Naime, kada su 4 kobre ugrozile bezbednost njene porodice, za ovog hrabrog psa nije bilo dileme šta činiti, nego je istoga trenutka krenuo u akciju spasavanja.

Prema lokalnom listu The Deccan Chronicle, ove 4 otrovnice pokušale su da uđu dom Dibakarovih u jednom selu koje se nalazi u Gadžapti okrugu u Indiji. On se nalazio na ulazu u kuću i nije dozvolio ovim kobrama da ni na trenutak naruše bezbednost njegovih najmilijih. Prema rečima očevidaca, borba je trajala satima i bilo je neverovatno sa kakvom se srčanošću ovaj doberman borio.

Pročitajte još: Nemački ovčar spasio je baku i njenu unuku od smrtonosne zvečarke!

Verni pas nije stao sve dok nije ubio sve 4 kobre. Kada je bio siguran da je njegova porodica sigurna, od smrtonosnih zmijskih ujeda srušio se na zemlju i preminuo.

4 kobre petface

Porodica Dibakar je očajna zbog gubitka svog voljenog ljubimca:

-Ja sam šokirana. On je podneo takvu žrtvu za mene i moje ukućane, da ja nemam reči. Pamtiću ga dok sam živa. Molim se da njegova duša počiva u miru.

Ukućani nisu jedini koji oplakuju smrt ovog hrabrog psa. Naime, stotine meštana ovog indijskog sela ostavile su cveće na humci ovog dobermana koji je sam usmrtio 4 smrtonosne kobre i na taj način spasao svoju porodicu.

Ostali smo bez reči!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.