Naslovna VESTI PSI Ovaj doberman se satima borio sa 4 kobre otrovnice kako bi zaštitio...

Ovaj doberman se satima borio sa 4 kobre otrovnice kako bi zaštitio svoju porodicu!

0
4 kobre petface

4 kobre: Koliko su psi verni i privrženi svojim vlasnicima nije potrebno naglašavati. Ipak, s vremena na vreme, pojavi se situacija koja svedoči u prilog tvoj tvrdnji, a koja pomera granice lojalnosti kao što je to slučaj sa današnjom pričom.

Pročitajte još: HRABROST BEZ PREMCA: Pas brani vlasnika od smrtonosne zmije! (VIDEO)

Raita Dibakar i njen pas doberman, razvili su duboku i iskrenu vezu, koju će razumeti samo oni koji su svoju ljubav nekada poklonili psima. Ovaj pas je bio toliko brižan i lojalan Raitinoj porodici, da je dao svoj vlastiti život kako bi ih spasao. Naime, kada su 4 kobre ugrozile bezbednost njene porodice, za ovog hrabrog psa nije bilo dileme šta činiti, nego je istoga trenutka krenuo u akciju spasavanja.

Prema lokalnom listu The Deccan Chronicle, ove 4 otrovnice pokušale su da uđu dom Dibakarovih u jednom selu koje se nalazi u Gadžapti okrugu u Indiji. On se nalazio na ulazu u kuću i nije dozvolio ovim kobrama da ni na trenutak naruše bezbednost njegovih najmilijih. Prema rečima očevidaca, borba je trajala satima i bilo je neverovatno sa kakvom se srčanošću ovaj doberman borio.

Pročitajte još: Nemački ovčar spasio je baku i njenu unuku od smrtonosne zvečarke!

Verni pas nije stao sve dok nije ubio sve 4 kobre. Kada je bio siguran da je njegova porodica sigurna, od smrtonosnih zmijskih ujeda srušio se na zemlju i preminuo.

4 kobre petface

Porodica Dibakar je očajna zbog gubitka svog voljenog ljubimca:

-Ja sam šokirana. On je podneo takvu žrtvu za mene i moje ukućane, da ja nemam reči. Pamtiću ga dok sam živa. Molim se da njegova duša počiva u miru.

Ukućani nisu jedini koji oplakuju smrt ovog hrabrog psa. Naime, stotine meštana ovog indijskog sela ostavile su cveće na humci ovog dobermana koji je sam usmrtio 4 smrtonosne kobre i na taj način spasao svoju porodicu.

Ostali smo bez reči!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.