Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET FOOLEE FURMINATOR: 4 koraka do zdravog i negovanog krzna vašeg ljubimca!

FOOLEE FURMINATOR: 4 koraka do zdravog i negovanog krzna vašeg ljubimca!

0
4 koraka petface

4 koraka: Dame puno vremena i novca odvajaju za negu svoje kose. Uopšte se ne dovodi u pitanje da je zdrava i negovana kosa imperativ kome teži svaka devojka. Šta je sa našim ljubimcima i njihovim frizurama?! Iako se oni ne modiraju i ne prate trendove, to ipak ne znači da izgled njihovog krzna ne treba da bude predmet pažnje. Naprotiv.

Pročitajte još: CICA ZAVODNICA: Frizura ovog psa osvaja ljude širom sveta!

Redovna nega krzna svakog ljubimca podrazumeva redovno kupanje, četkanje, preglede i zdravu ishranu. Postoji mnogo faktora koji doprinose zdravlju i nezi krzna i kože svakog psa ili mačke. Kada je ova tema u pitanju, posebnu pažnju treba pokloniti onim ljubimcima koji imaju dva sloja krzna. Za vlasnike koji su neinformisani, nepoznavanje ove činjenica može dovesti do stvaranja ućebaka na donjem sloju krzna.

Mi smo za vas pripremili nekoliko saveta, tačnije 4 koraka koji će vam umnogome pomoći da na pravi način brinete o krznu i koži, kao najvećem organu.

1. PREGLEDAJTE SAMI KRZNO I KOŽU LJUBIMCA: Ovoj radnji naročito treba pribegavati kada se ljubimac vrati iz šetnje. Postarajte se da ovaj pregled postane vaša rutina, pogotovo ukoliko imate ljubimca sa bujnim krznom. Znajte da paraziti vrebaju svakodnevno, pogotovo sada kada je napolju toplo vreme. Takođe, obratite pažnju da li vaš ljubimac ima perut. Ona sliči ljudskoj peruti, a kod pasa se javlja kao posledica infekcija i delovanja parazita. Ukoliko perut primetite, savetujemo vam odlazak kod veterinara.

4 koraka petface

Pročitajte još: BIOGANCE: Dodir prirode za savršeno krzno vašeg ljubimca!

2.  ČETKAJTE REDOVNO VAŠE LJUBIMCE: Ova aktivnost verovatno ne spada u vaše omiljene. Verujemo da ni vaš pas nije oduševljen kada mu se približite sa četkom. Ipak, ne gubite iz vida štetu koja može nastati ako četkanje izostane. Naime, stvaranje ućebaka nije samo estetske prirode. Ovaj problem može izazvati i probleme sa radom srca. Takođe, uklanjanje ućebane dlake može biti veoma bolno i stresno za ljubimce.

4 koraka petface
Stvaranje ućebaka.

Redovno četkanje takođe doprinosi boljoj cirkulaciji i distribuciji prirodnog ulja po celoj površini kože.
Takođe, od velikog značaja je koju četku koristite u toku ove aktivnosti. Naša preporuka je specijalna četka FURMINATOR FOOLEE. Ona uspeva da otkloni do 90 % opale dlake i poddlake. Ona je usavršena od stane grumera, na način da je mogu koristiti i laici. Dakle, vrlo je jednostavna za korišćenje, a pored toga je i više nego bezbedna i za ljubimce i za vlasnike.

Pročitajte još: Obožavate vašeg ljubimca, ali ne i njegove opale dlake?! REŠENJE: Furminator FoOlee!

3. KUPANJE: Morate znati da je koža vašeg ljubimca veoma osetljiva. Kao takva ona zahteva korišćenje specijalno prilagođenih proizvoda za negu. Na ovaj način postaraćete se da koža vašeg ljubimca zadrži svoju pH vrednost i prirodnu masnoću koja mu je potrebna kao zaštita.

4 koraka petface

Pročitajte još:  BIOGANCE: Dodir prirode za savršeno krzno vašeg ljubimca!

4. ISHRANA: Izgradnja zdrave dlake, počinje iznutra. To znači da u ishranu vašeg psa treba budu uključene namirnice koje sadrže: proteine, minerale, vitamine i masne kiseline.

 4 koraka furminator foolee petface

Kad god vam se učini da vam je mrsko da pored svega što radite, izdvojite vreme i za negu krzna i kože vašeg ljubimca, pomislite samo na to da će ovih par minuta koje posvetite dnevno doprineti opštem zdravlju i blagostanju vašeg ljubimca.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.