Naslovna VESTI MAČKE DISKRETNI HEROJ: Marko izvukao macu, zaglavljenu na dubini od 4 metra!

DISKRETNI HEROJ: Marko izvukao macu, zaglavljenu na dubini od 4 metra!

0
4 metra petface

4 metra dubok je ventilacioni otvor u koji se nesrećna mca uvukla i tu i ostala! Na njenu sreću, u ovog gradu postoji diskretni heroj po imenu Marko, koji neretko priskače u pomoć životinjama u nevolji!

-Pozvala me je sugrađanka Marija Stamenković, da me obavesti o maci koja je upala u ventilacioni otvor dubok skoro 4 metra. Mačka je bez hrane i vode bila na dnu šahte tri dana, nije bilo pristupa doći do nje, pa sam bio prinuđen da pozovem vatrogasce, priča Marko za naš portal!

4 metra petface

Međutim, sa druge strane žice dočekala ga je poruka da to nije u nadležnosti vatrogasaca i da mu ne mogu pomoći, jer „su zauzeti drugim poslovima“.

VRANJE: Pas čeka svog vlasnika, koji ga je ostavio tu i neće se vratiti!

-Ventilacioni otvor nalazi se između Doma zdravlja i Hitne pomoći u Vranju. Čoveku, koji radi na održavanju zdravstvenog centra, doneo mi je zavoje i od toga napravio omču, uz pomoć koje sam uspeo da izvučem macu na svetlost dana. Ruka mi je ogrebana od žice, koja je bila na prednjoj strani rupe u kojoj je maca upala, kaže nam Marko!

4 metra petface

On je dodao i da je i pre nekoliko meseci zvao vatrogasce da spasu psa zarobljenog u šahti, ali i tada je dobio isti odgovor. I tada je Marko morao preuzeti stvar u svoje ruke, pa se spustio sam u šaht i bez ičije pomoći izvukao psa!

VRANJE: Vozač taksija usmrtio štene, pa POBEGAO!

4 metra petface

– Da vatrogasci spašavaju samo ljudske živote – dokazali su bezbroj puta, ali su i dokazali da ih životinje ne zanimaju i da njih ne treba spašavati. Maca je pojela granule i dosta vode, sada je na sigurnom, a meni je još jednom puno srce jer sam uspeo da spasim još jedan po meni vredan život, za kraj razgovora zaključio je Marko!

BRAVO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.