Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO: Ostavila je svog psa u automobilu na preko 30 stepeni čitavih...

PRETUŽNO: Ostavila je svog psa u automobilu na preko 30 stepeni čitavih 5 SATI, a on je na kraju preminuo!

0
5 SATI petface

Najnoviji slučaj okrutnosti prema ljubimcima stiže nam iz dalekih Sjedinjenih Država, gde je jedna vlasnica ostavila sovg psa da je čeka u kolima čak 5 SATI. Spoljašnja temperatura iznosila je preko 30 stepeni, a mališan nažalost nije izdržao toplotni pritisak i preminuo je.

Pročitajte još: Ostavljanje životinja u automobilu po vremenskim neprilikama građane Mičigena može odvesti u zatvor i do 5 godina!

Radnja ove priče zbiva se u Feniksu, Arizona. Vlasnica Deana Karolin Zapata je ostavila svog mešanca jorkširskog terijera starog 7 godina u svom vozilu i otišla. Nije je bilo čitavih 5 SATI. Nesrećni pas je pronađen mrtav u tom istom automobilu. Nakon ovog nesrećnog slučaja, ona je uhapšena i suočena sa optužbama za nasilje nad životinjama.

Prema izveštaju iz policijske stanice, Zapata je parkirala svoj automobil oko podneva ispred jednog macina i otišla, ostavivši svog ljubimca. Napominjemo da je tog dana temperatura iznosila preko 30 stepeni. Nakon dva sata, čuvar je primetio vozilo i bilo mu je čudno što toliko dugo stoji na parkingu. On nažalost, nije primetio psa u automobilu.

Pročitajte još: SJAJNA KAMPANJA: Zaključali sportistu u automobilu na 8 minuta uz poruku „Ne ostavljajte ljubimce u automobilu“!

5 SATI kasnije, kada se gospođa Zapata pojavila, prvo je pomislila da je njen pas ukraden, jer ga nije videla u autu. Otišla je do čuvara da prijavi nestanak ljubimca, a kada su zajedno došli da pretraže vozilo, čekao ih je tragičan prizor. Pas je ležao mrtav ispod vozačevog sedišta. Njegova vlasnica je pronašla praznu činiju vode koju mu je ostavila.

Kada su policajci pitali Deanu Karolin Zapatu zašto je ostavila svog psa čak 5 SATI samog, ona im je rekla da je “bila u gužvi”. U svoju odbranu dodala je da je ostavila uključen klima uređaj u vozilu. Po njenim rečima, ona je svog ljubimca ostavila da je čeka zato što po pravilima nije mogla da ga uvede u magacinski prostor. Ipak, policajci kažu da je ona u tom trenutku bila svesna da je ostavljanje ljubimca u automobilu kažnjivo.

Pročitajte još: Vlasnici su ostavili svoje ljubimce u automobilu, ali ovaj pas je pronašao način da im skrene pažnju! (VIDEO)

Poruka je jasna – NE OSTAVLJAJTE SVOJE LJUBIMCE U AUTOMOBILIMA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.