Naslovna VESTI PSI POTRESNO! – Njihovi ŽIVOTI su OTKUPLJENI za 50 dolara.

POTRESNO! – Njihovi ŽIVOTI su OTKUPLJENI za 50 dolara.

0
spaseni životi

Potresne priče o preživljavanju i spasavanju života dolaze svakodnevno iz celog sveta. Siromaštvo je veliko, mnogi ljudi pokušavaju na sve načine da obezbede makar minimum sredstava kako bi bar za neko vreme obezbedili hranu za svoju porodicu. U Aziji, siromašni čak prodaju svoje pse lokalnim fabrikama psećeg mesa kako bi zaradili novac za hranu.

spaseni životi

Pročitajte i ovo: PRESTRAŠNO ISKUSTVO! – Pas spašen iz fabrike mesa se oporavlja!

Ova kujica i njena beba spašeni su od surove sudbine bukvalno u poslednji čas. Aktivisti organizacije Asian Pet Rescue Center su tokom vožnje gradskim ulicama spazili ženu koja je vozila dva psa u žičanom kavezu na svom moticiklu. Zaustavili su je i saznali da malene jadnike vozi u lokalnu fabriku psećeg mesa. Nameravala je da ih proda kako bi platila stanarinu za kućicu u kojoj živi sa porodicom.

spaseni životi

Iako su imali krajnje ograničena novčana sredstva odlučili su da spasu jadnike. Počelo je cenkanje za život. Žena je tražila, za njihove mogućnosti, basnoslovnu sumu od 2 miliona VND (protivvrednost oko 100 američkih dolara). Na kraju, uz pomoć prolaznika pristala je da prepolovi sumu. Životi majke i bebe su otkupljeni za 50 dolara!

spaseni životi

Aktivisti su preuzeli pse i odmah, na ulici počeli da im ukazuju pomoć. Nesrećni psi su bili prestravljeni. Surovo su im noge i njuške bile zalepljene lepljivom trakom kako ne bi mogli da se kreću i zapomažu. Strah i nepoverenje su bili toliki da su odbijali i vodu i hranu koji su im ponuđeni.

Ne prpustite ovu priču: POTRESNA ISPOVEST: Imao sam dva minuta da spasim četiri životinje od klanja!

Pošto su oslobođeni i oprani, aktivisti su ih automobilom prebacili u svoju kliniku, a potom i prihvatilište gde sada čekaju udomljavanje. Želimo im svu sreću i da im se nikada više ne dogodi ovakva surovost.

Izvor: Asian Pet Rescue Center  Foto: printscreen YouTube

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.