Naslovna VESTI PSI KRAJ PATNJE: 533 psa spašena iz kontroverznog trkališta za pse!

KRAJ PATNJE: 533 psa spašena iz kontroverznog trkališta za pse!

0
533-psa petface

533 psa spašena su iz kontroverznog trkališta pasa u Makau „Kanidrom klub“, jedinog legalnog ringa za pse u Aziji! Gradske vlasti su saopštile da će preuzeti brigu o psima, ali je njihova konačna sudbina neizvesna, jer među njima ima i jako bolesnih!

POBEDA NA POMOLU: Još jedna država u kojoj se zabranjuju TRKE PASA!

Problemi s trkalištem pasa u Makau, gde se ova aktivnost, uz klađenje, tradicionalno upražnjavala više od 50 godina, nastali su kada su grupe za zaštitu prava životinja optužile „Kanidrom klub“ za zlostavljanje pasa i usmrćivanje životinja koje se ne pokažu uspešnim u trkama.

533 psa petface

Vlada u Makau upozorava da se „Kanidrom klub“ – čija je vlasnica lokalna milijarderka Anđela Leong – suočava sa pravnim merama, u skladu sa zakonom o zaštiti životinja, jer nije izvela pse iz zatvorenih prostorija.

Vlasti su u objektu „Kanidrom kluba“ pronašle 533 psa rase hrt, među kojima desetak ima kožne i druge vrste bolesti, i sada prave planove za brigu o njima.

BRAVO: Jelisaveta Orašanin UDOMILA psa Ljubicu, a 14. maja trči za napuštene životinje!

Grupe za zaštitu prava životinja izrazile su zabrinutost za sudbinu pasa, među kojima je većina uzgojena u Australiji.

Iz organizacije za etički tretman životinja (PETA) pozivaju Makao da brigu o napuštenim hrtovima prepuste lokalnim grupama za zaštitu prava životinja, koje će ih ponuditi na usvajanje.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAko vam pas pokazuje OVE ZNAKE, znači da ste mu nedostajali!
Sledeći tekstLJUBICA, ZVEZDA INSTAGRAMA: Glumica Jelisaveta je pre dve godine UDOMILA Ljubicu, u koju je ceo svet zaljubljen!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime