Naslovna VESTI PSI NEGOTIN: Astre nema 60 sati, a vlasnica Daca ne prestaje da je...

NEGOTIN: Astre nema 60 sati, a vlasnica Daca ne prestaje da je traži i moli za POMOĆ!

1
60 sati petface

3. maja u 17:30h Daca iz Negotina objavila je tužan status na svom profilu – Astre nema više od 60 sati!

Naime, 1. maja u Negotinu nestala je prelepa crna ženka po imenu Astra, kućni ljubimac i najbolji prijatelj vlasnice Dace. Od tog trenutka, Daca je s aporodicom i prijateljima obišla svaki žbun, ćošak, livade, okolne njive,…sve prigradske puteve i sela oko Negotina. Astra jednostavno kao da je „u zemlju propala“.

60 sati petface

– Viđena je na Bukovskom putu kod Enološke stanice. Tri puta sam bila gore, čak i kod Roma koji žive blizu. Nema je nigde. Obaveštena je i policija, saobraćajna policija, komunalci koji čitaju vodu, električari, đubretari, lovci, taksisti, svi carinski prelazi za slučaj da neko pokuša da je prošvercuje, svi veterinari i veterinarske ambulante koji su registrovani u APRu. Ja samo još NASA-u nisam zvala, kaže Daca!

ČUDO: Autistični dečak ponovo sa svojim psom koji je misteriozno nestao!

 

60 sati petface

Ona naglašava da je Astra mešanka, teška oko 20 kkilograma, jako umiljata, mirna i nimalo agresivna. Skroz je crna, bez ijedne fleke i tačkice bele boje. U trenutku nestanka na sebi je imala am, lanac ogrlicu i crni kaiš.

60 sati petface

– Napao nas je čopor pasa i nju su pojurili u pravcu grada. To je čopor koji je iz Dunavske, zapamtila sam samo belog dogo argentino, crni veliki čupav pas ima žutu minđušu. Još jedan crni isto veliki… Počinjem da verujem da je neko prisvojio. Po zakonu RS. svako ko pronađe psa Ii reši da ga zadrži, dužan je da proveri da li je pas čipovan, u protivnom se to smatra krađom po članu 203. pas u Srbiji ima status imovine, tj stvari, prema tome ja još jednom apelujem da se pas ako je kod nekoga zbrinut vrati, jer ću prijaviti svakoga kod koga ga budem pronašla, dodala je Daca!

DIVNE VESTI: Bišon, Topuz, posle 11 godina pronađen i vraćen vlasnicima!

 

60 sati petface

Astra je vakcinisana, čipovana i osigurana, tako da ukoliko je primetite – odvedite je kod najbližeg veterinara na proveru čipa. Ukoliko se ispostavi da je to ASTRA, pozovite Dacu na broj telefona: 065/ 28 73 610!

– Molim vas, ko je vidi ili je kod njega neka je vrati! Naglašavam da je Astra skroz crna, ni tačka bele ili druge boje i kupirana je, tačnije nema rep, dodala je Daca.

PODELITE, Astra može biti bilo gde!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEDELJA: Dođi na piće, ostvari popust i UDOMI psa!
Sledeći tekstOtišli su da fotografišu vrste koje izumiru! Ono što smo videli nas je ODUŠEVILO!

1 KOMENTAR

  1. Jao jadna Daca,toliko se zazelela Astre da je htela d je uspava jer nema smestaj za nju :/

    Astra je u pansionu u Nisu… 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime