Naslovna VESTI PSI AGATA SJAJI U SVOJOJ LEPOTI – Izbačena, gladna, šutirana…

AGATA SJAJI U SVOJOJ LEPOTI – Izbačena, gladna, šutirana…

0
Agata sjaji u svojoj lepoti

Upoznajte Agatu! Dobila je ime tek nedavno. Dok je nisu našle četiri dobre žene iz Jagodine nije imala ime, sreće, budućnosti. Danas Agata sjaji u svojoj lepoti.

Agata sjaji u svojoj lepoti

Na Fejsbuk stranici Male šape velikog srca, danas je osvanula serija fotografija presletkog šteneta koje deluje gotovo nestvarno. Morate priznati da je preslatka. Međutim, iza ovakvih fotografija često se kriju teške i tužne životne priče. Agata ima baš takvu priču, a kako će se završiti zavisi od nekog od nas ko će joj pomoći da nastavi život u sreći.

Agata sjaji u svojoj lepoti

Agata je pronađena slučajno. Pronađena je kada se čuo zastrašujući jauk bola. Jedna od žena koja se sa svojim prijateljicama trudi da bez pravih uslova spasava one o kojima niko ne brine izašla je iz svog lokala i videla užasavajuću scenu. Vlasnik susednog lokala, kafića, vikao je na nesrećno, sivo, uprljano štene i besno je zapitao da li je njeno. Šta se pre toga dogodilo, možemo samo da zamislimo, ali cviljenje je jasno pokazivalo da ga ovaj „čovek“ nije mazio.

Agata sjaji u svojoj lepoti

Žena je uzela štene i unela ga u svoj lokal. Još uvek bez imena, malena kujica je se našla u carstvu o kome je samo sanjala. Našla se u pet šopu, hrana koju ko zna od kada nije imala priliku da jede je bila svuda oko nje. Dobila je vodu koju je halapljivo popila jer je ila previše žedna, a potom i hranu.

Agata sjaji u svojoj lepoti

Dobila je ime ali najvažnije, dobila je nežnost, pažnju i ljubav. Mala prljavica je morala da bude hitno oprana i pregledana. Žene su se nadale da će sivo krzno postati sjajnije, mekše i nežnije. Počeo je kupanje koje je trajalo i trajalo… a onda – iznenađenje! Agata nije bila siva već bela! Zasjala je u svoj svojoj slatkoći i lepoti.

Agata sjaji u svojoj lepoti

I tako, upoznali ste Agatu, preko priče i preko fotografija. Evo još malo detalja koji će vam pomoći da se odmah javite i uzmete je da je volite, mazite, pazite, čuvate i dobijate ljubav i da je upoznate „uživo“. Agata je vesela, slaže se sa macama, drugim kucama, stalno razigrana, voli pažnju i ne voli da bude sama. Idealna je zar, ne?

Izvor:  Male šape velikog srca

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBLEKICA JE OSTALA SAMA – Posle ubistva uličnog svirača u Novom Sadu, o psu nema ko da brine.
Sledeći tekstJUČE JE BILO ČUDNO – Pismo psa o poslednjem danu njegovog života!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime