Naslovna VESTI PSI PRETUČENA NA ULICI: Aja 7 dugih godina na lancu ČEKA DOM!

PRETUČENA NA ULICI: Aja 7 dugih godina na lancu ČEKA DOM!

0

Onaj osećaj kada ne znate ni kako da počnete pricu o njoj…
Sve vas molimo da podelite. Aji treba pomoć.

Ona ima između 7 i 8 godina i znamo je od malena. Nikada nije imala pravi dom, uživanje, nikada, za ovoliko godina, nije osetila da nekome pripada. Aja je kao starije, veselo, dobrodušno štene pretučena na ulici. Par meseci nakon toga, počela je da juri i napada ljude sa kapama i štapovima. I onda je sklonjena sa ulice.

NEDUŽNI PAS NA METI LINČA: Čovek svakodnevno NASRĆE na nju!

Pošto nema tog boksa koji ne može da preskoči, Aja je već 7 predugih godina na lancu. To je ceo njen život. Dobra je sa drugim psima (posebno štencima), samo joj treba nekoliko sati vremena da se upozna i opusti. Sterilisana je, vakcinisana, jako vitalna i brza.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

MAJKA HRABROST: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)

Aja je savršena sa ljudima koje poznaje. Savršena! Poslušna je i mazi se do besvesti. Ali, sa ljudima koje ne zna je nepredvidiva. Dešava se da zalaje na osobe koje džogiraju, na bicikliste, na osobe sa naglim pokretima.

Kakav dom joj traži Udruženje Beta Zaječar? Traže za nju život u stanu ili kući sa visoko ograđenim dvorištem, jer sve preskače kao od šale. Traže osobe koje su strpljive, nežne, koje će je šetati, pružati pažnju i činiti da blista od sreće.

Znamo da je pse poput Aje teško udomiti. Ali isto tako znamo da se tu, među vama, krije neko sa ogromnim srcem, baš za nju. Ona vas čeka… Javite se na 0694512382 ili u inbox. Nalazi se u Zaječaru, ali je prevoz do vašeg doma obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBILA JE NAJSLABIJA KARIKA: Nalazili su je mršavu, pokislu i tužnu!
Sledeći tekstPETA PROTVI GUČIJA: PETA osudila korišćenje životinja u reklamne svrhe

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime